Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Student - assistent

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1AV0005441

Help jij je medestudenten vooruit?

Als student-assistent /coach sta je samen met een docentcoach voor de klas. Je begeleidt en coacht samen met de docenten studenten in een lager semester. Contact met jouw studenten buiten de lesuren kan ook voorkomen. Ook beoordeel je rapporten en neem je aan het einde van het semester assessments af samen met jouw docentcoach.
Ook kan het voorkomen dat je enkele administratieve zaken voor je rekening neemt.

Als persoon:

  • Je bent sociaal, flexibel en proactief
  • Het lijkt je leuk om je medestudenten vooruit te helpen en te begeleiden

Qua opleiding en achtergrond:

  • Je studeert momenteel aan de opleiding CE of de opleiding ORM bij Fontys Hogeschool Economie en Communicatie in semester 3 of hoger.

Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC) is een instituut met ruim 5.000 studenten en ongeveer 400 medewerkers.
Op de 3e verdieping bevinden zich de opleidingen Commerciële Economie, Commerciële Economie Leisure Management, Ondernemerschap en Retailmanagement en de volledig Engelstalige opleiding International Business and Management Studies. En daarnaast tweejarige Associate degrees: Ondernemerschap en Retail Management en Commerciële Economie en Marketing en Sales via voltijd, deeltijd en duaal. Standplaats Eindhoven.

Contractduur: tijdelijk, per semester (t.m. 07-02-2020) of collegejaar (t.m. 17-07-2020), op basis van achteraf uren declareren
Inschaling: € afhankelijk van het semester waar je zelf in studeert
Startdatum: z.s.m.
Sluitingstermijn:
Datum gesprekken: zsm
Extra informatie: