Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Supermarkt medewerker

Start People Drachten

Standplaats
Harlingen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0058428

Wil jij aan de slag als supermarktmedewerker in de meest gezellige supermarkt van Terschelling? Altijd al gedroomd van wonen en werken op een Waddeneiland? Lees dan snel verder!

Voor een supermarkt in Oosterburen zijn wij op zoek naar kassamedewerkers en vulploegmedewerkers. Je kan bijvoorbeeld op de afdeling bakkerij, groente & fruit of achter de kassa aan de slag. Wij zoeken een klantvriendelijke kandidaat die goed tegen een drukke omgeving kan. In deze rol kun jij laten zien wat jij in je mars hebt bij het verkopen van de producten en het helpen van klanten. De klanten help jij altijd met een grote glimlach op jouw gezicht. Omdat de winkel altijd netjes dient te zijn, is het belangrijk dat jij de winkel schoon houdt. Aan het einde van de dag wordt de winkel gesloten en kun je samen met collega’s terugkijken op een succesvolle dag met tevreden klanten!

De winkelbediende die wij zoeken is representatief en klantgericht. Jij adviseert en helpt graag de klanten met een grote glimlach op jouw gezicht.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten;

 • Jij hebt bij voorkeur enige ervaring opgedaan in een supermarkt of als verkoopmedewerker;
 • Jij bent bereid om op Terschelling te wonen en hebt geen last van heimwee;
 • Jij vindt multitasken leuk en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Jij bent 24 – 40 uur beschikbaar.

Je kan aan de slag een supermarkt op Terschelling. Dit levendige eiland is te bereiken met de boot vanuit Harlingen. Het maakt niet uit of je in Groningen, Leeuwarden, Drachten of Heerenveen woont aangezien je op het eiland kan wonen! Woonruimte wordt dan ook geregeld. Je komt te wonen in een groot huis met veel jonge collega's! Aangezien je 24 – 40 uren kan werken, kun je in je vrije tijd genieten van de horeca en de stranden. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met een groot saamhorigheidsgevoel. Zo borrelen ze geregeld met elkaar! De supermarkt bevindt zich in Midsland.

Wij bieden een superleuke baan op Terschelling. Je kan per direct aan de slag en je kan parttime of fulltime werken; het aantal uren gaat in overleg met jou (24 – 40 uur). De supermarkt is geopend van 8.00 – 20.00 uur maar het is mogelijk om te werken tussen 7.00 – 22.00 uur. Het betreft een vaste baan voor de langere termijn. Ben jij minder lang beschikbaar (minimaal 2 maanden) maar is dit wel jouw droombaan? Dan zien wij alsnog graag jouw sollicitatie tegemoet!

Verder bieden wij:

 • Een baan op Terschelling voor 24 – 40 uur per week
 • Een onvergetelijke ervaring
 • Een startsalaris van €9,72 per uur (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
 • Kilometervergoeding en vergoeding van de bootkosten
 • Gratis huisvesting boven de supermarkt
 • Werken in een gezellig team
 • Vrije dagen die je zelf kan invullen
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse verloning

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Maak dan van deze vacature jouw baan! Solliciteer direct via de ‘solliciteer’ knop.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0512-532483 of drachten@startpeople.nl. Via Whatsapp zijn wij te bereiken via 06 - 28399028.