4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Supermarkt medewerker Jumbo Foodmarkt

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0005714

Als supermarkt medewerker draag jij de verantwoordelijkheid voor het op orde houden van de Jumbo Foodmarkt. Of je nu vlees van de ambachtelijke slager aan de klanten aanbiedt, zorgt dat de vakken gevuld zijn, of de mooiste groente- en fruit klaarlegt; jij zorgt er voor dat de producten altijd perfect gepresenteerd worden. Ondertussen zorg jij er ook voor dat de klanten zich zowel in de Foodmarkt als in het Foodcafé welkom voelen.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid als supermarkt medewerker, maar je krijgt er ook veel voor terug. Want dat verdien je!

Om aan de slag te gaan als supermarkt medewerker bij Jumbo Foodmarkt, is vooral jouw enthousiasme en klantvriendelijkheid van belang! Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je bent parttime beschikbaar;
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om soms in de avond te moeten werken;
  • Je bent gemotiveerd om te bouwen aan dit nieuwe concept van Jumbo;
  • Je zet je altijd voor de volle 100% in en krijgt energie van je werk.

Ambachtelijke bakkers, slagers, kaasspecialisten en andere gepassioneerde vakmensen staan bij Jumbo Foodmarkt iedere dag klaar om verse producten en maaltijden te bereiden. Genieten van die gerechten kan in het foodcafé of gewoon thuis. Natuurlijk kunnen de gasten ook terecht voor de dagelijkse boodschappen, want het assortiment is onvoorstelbaar groot. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Werken als supermarkt medewerker bij Jumbo Foodmarkt in Goes is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Werken bij Jumbo is een avontuur dat je in staat stelt te worden wie je bent. Jumbo. Daar gebeurt het!

Als supermarkt medewerker krijg jij een uitdagende baan waarbij jouw kritische blik wordt gewaardeerd. Daarnaast krijg jij goede voorwaarden geboden, zoals:

  • Een salaris van €13,73 bruto p/u (vanaf 22 jaar en ouder);
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen of zelfs een MBO/HBO diploma te halen via de Jumbo Academy;
  • Werken bij één van de meest toonaangevende supermarkten van Nederland.