Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Supermarktmedewerker

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0069168

Heb jij zin in iets nieuws en hou jij wel van een avontuur? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar mensen die in een supermarkt willen werken op Terschelling of op Schiermonnikoog. In de supermarkt word jij ingezet als allround supermarktmedewerker, hierdoor heb jij veel verschillende werkzaamheden. Je kan worden ingezet op verschillende afdelingen zoals: de bakkerij, de groente en fruit of achter de kassa. Kortom, een grote uitdaging!

Wij zoeken een supermarktmedewerker die ervan houdt om een gezellig praatje te maken. Daarnaast heb jij er geen problemen mee om voor een langere tijd van huis te zijn, jij gaat namelijk wonen op één van de waddeneilanden!

Wij zoeken supermarktmedewerkers voor supermarkten op Terschelling en Schiermonnikoog. Op de eilanden hangt een ontspannen sfeer en in de supermarkt kom jij te werken in een gezellig, sociaal team. Je krijgt een woonruimte aangeboden waar je komt te wonen met je collega’s, ideaal en supergezellig!
De Waddeneilanden zijn makkelijk bereikbaar vanuit Harlingen, Leeuwarden, Drachten, Groningen en Heerenveen.

Wij bieden jou de kans om op een Waddeneiland te wonen en het studentenleven op het eiland te leven. Er word een woonruimte voor jou geregeld en je komt te werken in een gezellig en collegiaal team in de supermarkt!

Daarnaast bieden wij jou:
Een salaris tussen de €1600 en €2000 bruto per maand op basis van fulltime werken (afhankelijk van je leeftijd en ervaring);
Vergoeding van bootkosten en kilometervergoeding;
Werktijden tussen 7:00 en 22:00 uur;
Keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse betaling;
Werken voor zolang als jij wilt: minimaal 1 á 2 maanden, voor langere tijd is bijvoorbeeld een jaarcontract ook mogelijk!;
Via Start People krijg jij toegang tot GoodHabitz, met de keuze uit ruim 150 verschillende cursussen.
Is dit jouw toekomstige avontuur? Druk snel op de sollicitatieknop, dan nemen wij contact met je op!
Heb je nog vragen over de vacature? Bel ons op het nummer 0512-532483, stuur een appje op 06-28399028 of mail naar drachten@startpeople.nl.