Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Supervisor Logistiek

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0043774

Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime baan in het grote warehouse in Den Bosch? En omschrijf jij jezelf als een communicatief, creatief en flexibel persoon? Dan ben jij de supervisor die wij zoeken!

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle interne en externe goederenstromen. Je voert diverse werkzaamheden uit. Je gaat onder andere aan de slag met het coachen en evalueren van de medewerkers, je voert beoordelingsgesprekken, je zorgt ervoor dat productiviteit en de kwaliteit worden bewaard en je stelt de (personeel)planning op zodat de verschillende afdelingen op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen werken. Je komt te werken in 2 ploegen (van 05:45 tot 14:45 of van 15:15 tot 00:15). En zo nu en dan werk je op zaterdag.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis en een ruime ervaring m.b.t. operationele magazijn en expeditie procedures
  • Je beheerst de Engelse taal op B1 niveau
  • Je bent fulltime beschikbaar in 2 ploegen en staat open om af en toe op zaterdag te werken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt structuur bieden in drukke periodes

Je komt te werken in het moderne en nieuwe distributiecentrum in Den Bosch. De organisatie bestaat al 20 jaar. Het bedrijf voorziet de klant Intratuin van verschillende producten in de tuinsector. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Oss en Breda.

We bieden jou een verantwoordelijke baan in een sterk groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Daarnaast bieden we je een salaris van 2719 euro bruto per maand met mogelijkheden tot groei. Ontvang je 20% toeslag voor werken na 18:00 uur en ontvang je tussen 0:00 en 6:00 uur 40% toeslag. Op zaterdag ontvang je 30% toeslag als je meer dan 40 uur hebt gewerkt.

Daarnaast ontvang je reiskosten vanaf 10 km met een maximum van 20 km.

Kom jij deze nieuwe locatie versterken? Solliciteer dan snel!