Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Supply Chain Coördinator

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0051383

Jij houdt van variatie? Liefst geen dag hetzelfde? Dan is deze rol van Logistiek Coördinator / Supply Chain Coördinator jou op het lijf geschreven! In deze functie ben je een belangrijke schakel binnen de logistiek. Een getalenteerde Supply Chain Coördinator houdt rekening met meerdere partijen, belangen en omzetdoelstellingen.

Wat houdt de functie van Supply Chain Coördinator in?
Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van het order proces tussen inkoop, productie en verkoop. Dit geldt tevens voor de logistieke administratie, verzending en het optimaliseren van de logistieke processen. Jouw focus is erop gericht dat aan de leveringstermijnen wordt voldaan volgens de klanten afspraken.
Onder jouw regie stuur je diverse administratieve, logistieke processen omtrent warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk aan. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat procesverbeteringen geïmplementeerd worden om de kosten te verminderen en de klanttevredenheid te verbeteren.
Je analyseert warehousegegevens in het logistiek proces, daarin werk je nauw samen met andere afdelingen.

Werken in de logistiek is elke dag anders. Zeker als je als Supply Chain Coördinator:

 • veelvuldige contact hebt met internationale klanten (inbound, outbound) over orders of waar het gaat om voorraadbeheer activiteiten;
 • jij speelt snel in op veranderingen, weet overzicht te houden en je durft hierin de juiste beslissingen te nemen;
 • je houdt je continu bezig met 'wat kan er beter' en daarvoor neem je naast jouw operationele rol ook deel aan Continuous Improvement Projects;
 • het verlagen van kosten, verhogen van de leveranciersbetrouwbaarheid en het uit de weg ruimen van out-of-stocks is jou op het lijf geschreven.
 • veel samenwerkt met collega’s van verschillende afdelingen als productie, logistiek, inkoop en verkoop. Ook met externe partijen als leveranciers, logistiek dienstverleners en andere ketenpartners zul je veelvuldig contact hebben.

Deze fulltime job is een baan bedoeld voor een vaste aanstelling. De werklocatie is in 's Heerenberg, bij Doetinchem. Dit is goed te bereizen vanuit de Achterhoek, de Liemers, Arnhem en ook wel vanuit Doesburg/Zutphen.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- opleiding (bij voorkeur richting de logistiek, maar geen stricte eis) of volgt deze in deeltijd vorm
 • Je hebt interesse in, of liever nog een passie, voor logistiek;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je ziet commerciële kansen bij huidige klanten en speelt hier proactief op in;
 • Jij beschikt over innoverend vermogen, bent kritisch en signaleert afwijkingen;
 • Je hebt sterke affiniteit met IT systemen;
 • Je bent analytisch, gedreven, een ware teamplayer, oplossings- en servicegericht;
 • Je bent flexibel met betrekking tot werktijden en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen of bent bereid deze aan te vragen.

Werken bij deze internationale logistieke dienstverlener betekent werken bij een sterk logistiek, innovatief bedrijf met vestigingen in Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Geheel in eigen beheer bieden zij op maat gemaakte Supply Chain Solutions waaronder zeevracht, luchtvracht, warehousing en distributie. Het team bestaat uit meer dan 2000 enthousiaste team members. De werksfeer is er persoonlijk en prettig. Men houdt er van actieve, betrokken personeelsleden en men stelt meedenken op prijs. Ondernemerschap, daadkracht en continue ontwikkeling staan centraal in dit bedrijf.

Een interessante baan met toekomstperspectief! Werk je bij dit bedrijf dan ben je direct een volwaardig team-member. Gezamenlijk creëren jullie gezamenlijk succes. De rol van Supply Chain Coördinator is perfect om door te groeien binnen de gehele organisatie.
Je wordt actief gestimuleerd in jouw ontwikkelingsbehoefte en carrière planning. Interne doorgroei is een van de pijlers.

Arbeidsvoorwaarden

 • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen
 • Afwisselende en zelfstandige baan
 • Een professionele werkomgeving met gedreven collega’s
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris in overeenstemming met elkaar, volgens de CAO en afhankelijk van ervaring en leeftijd.