Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Support medewerker binnendienst en supply chain

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0053779

Als medewerker customer support heb je een spilfunctie binnen de organisatie. Je bent schakel tussen klanten en leveranciers.
Hierbij verzamel je alle informatie voor het maken van een offerte, je onderhandelt met leveranciers over voorwaarden en monitort het proces van order tot levering. Je springt in op commerciële kansen (samen met de account manager) en zorgt voor actieve opvolging. Je bent eerste aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers, waarbij je ook de inkoop verzorgt en de planning op stelt voor de productielocaties in China, Polen en Nederland. Daarbij ben je afhankelijk van de productiecapaciteit, levertijd van componenten en afgesproken leverdatum van de order.
Ook bewaak je de zowel de verkoopplanning als de inkoopplanning, waarbij je de klant altijd goed informeert over eventuele aanpassingen in de opdracht. Klanttevredenheid en servicebereidheid zijn hierbij erg belangrijk.

Als Customer Support medewerker herken jij jezelf in de volgende aspecten:

  • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Jij beheerste de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits en/of Frans zijn een pré;
  • Je bent in staat om goed het overzicht te bewaren, en projectmatig te werken;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig;
  • Je kunt goed met Excel werken.

De opdrachtgever zit gevestigd in Breda, goed te bereiken vanaf Tilburg, Roosendaal en Etten-Leur. De organisatie specialiseert zich in het maken van kabels en kabelbomen. Als nieuwe medewerker word jij onderdeel van de afdeling Customer Support, bestaande uit de functies Customer Support, Planning, Inkoop, Logistiek en Sales Support.

Binnen deze organisatie werk je in een gezellig klein team waarbij er een goede sfeer heerst. Je hebt flexibele werktijden en hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (vast werk). Het betreft een fulltime dienstverband (32 uur bespreekbaar) met een goed salaris tussen € 2400 en € 3300 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Ben jij de Customer Support medewerker die zij zoeken? Laat het ons weten door middel van een sollicitatie. Let's connect!