Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Surveillant examens

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0028586

Jij regelt als surveillant een goed verloop van de tentamens en examens bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen! Jij zorgt ervoor dat de studenten die hard hebben gestudeerd een prettige omgeving hebben om hun kennis op papier te krijgen.
Aan jou kan de HAN het toevertrouwen dat je de tentamenruimtes in orde maakt en het tentamenwerk verzamelt. Ook houd je presentielijsten bij, voorkom je onregelmatigheden en controleer je het ingeleverde werk. Door jouw overwicht en communicatieve vaardigheden zorg jij voor een ordelijk verloop.

Door jouw flexibele inzetbaarheid is het voor jou geen probleem om ook in de avonden en op zaterdag te werken. Jij kunt je goed aanpassen aan het rooster, die je van te voren krijgt. Het aantal uur kan per week wisselen, maar is naar verwachting minimaal 8 uur per week. Meer uren werken is ook mogelijk, afhankelijk van de beschikbare diensten.

Tevens past onderstaande ook bij jou:

 • Jij kunt goed werken met computers en weet na instructies eventuele digitale apparatuur in het lokaal te bedienen;
 • Jij voelt je comfortabel voor een groep en weet orde te houden;
 • Jij bent in staat om een groep studenten in geval van evacuatie conform beleid te begeleiden;
 • Jij hebt aan concentratie geen gebrek en kunt een tentamenzitting van 180 minuten alert en zonder pauze volbrengen;
 • Ook ben je in staat om het (gemaakte) werk te verplaatsen naar het lokaal zonder hulpmiddelen.

HAN University of Applied Sciences (HAN) is een veelzijdige, brede hogeschool die met ruim 35.000 studenten en 3.700 medewerkers behoort tot de grootste en meest toonaangevende hogescholen van Nederland. Vanaf hun campussen in Arnhem en Nijmegen verzorgen ze 83 bachelor-, associate degree- en masteropleidingen in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet. Daarnaast richten zij zich met advies, nascholing, ruim 300 cursussen, trainingen, en (post-hbo-)opleidingen op werkenden in bedrijven, instellingen en organisaties. Ze beschikken over 50 lectoraten en 7 centres of expertise, waarin zij met hun partners werken aan praktijkgericht onderzoek, kennisinnovatie en -valorisatie.

 • Wij bieden jou een functie met verantwoordelijkheid in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving, voor minimaal 8 uur per week;
 • Het is een tijdelijke functie voor 2 weken, vanaf 26 oktober. Er is kans op verlenging/functie voor langere tijd;
 • De werkzaamheden zijn zowel op de locatie in Arnhem als Nijmegen(voorkeur aangeven is mogelijk) ;
 • Een mooie kans om een kijkje te nemen binnen deze mooie organisatie;
 • Je wordt aangesteld in de functie van surveillant. Hierbij hoort een mooi bruto uurloon van € 11,85;
 • Wij bieden een flexibele/oproep baan waarbij je van te voren jouw rooster weet. Het aantal uur kan variëren.