Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Systeembeheerder

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0026027

Dat jij wel raad weet met infrastructuren, databases en applicaties is duidelijk. Als ervaren systeembeheerder ben jij bij Sharp Packaging solutions dan ook als een vis in het water. Je zal je namelijk bezig houden met systeemhardware en -software en de bijbehorende infrastructuur voor de vestigingen in Heerenveen en Hamont-Achel (België).

De digitale wereld staat niet stil en jij al zeker niet. Innoveren staat bij jou dan ook hoog op de prioriteiten lijst. Omdat Sharp Packaging onderdeel is van UDG Healthcare Plc (gevestigd in Verenigd Koninkrijk) is het belangrijk dat de werkzaamheden die jij uitvoert consistent is met de vereisten van UDG Heathcare Plc. Overleggen met het moederbedrijf zal dan ook onderdeel zijn van jouw takenpakket. Verder kun je de volgende werkzaamheden verwachten:

 • Implementeren, onderhouden, verbeteren en beveiligen van diverse infrastructuur- en netwerkcomponenten;
 • Onderzoeken en aanbevelen van IT innovaties;
 • Ontwikkelen en onderhouden van configuratieprocedures.

Jij bent niet alleen goed achter het scherm, maar ook in communicatie met collega’s. Als aanspreekpunt voor vragen rondom IT zijn communicatieve vaardigheden niet onbelangrijk. Daarnaast ben jij innovatief en uitstekend op de hoogte van de laatste IT ontwikkelingen. Zo kan jij bij het implementeren van veranderingen dit gedegen beargumenteren. Verder heeft de ideale kandidaat:

 • Een HBO of WO diploma op het gebied van bedrijfsinformatica of informatica;
 • Meerdere jaren ervaring als systeembeheerder;
 • Uitgebreide ervaring met algemeen serverbeheer in relatie tot Windows Server;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Sharp levert al meer dan 65 jaar veilige, hoogwaardige contractverpakkingsdiensten aan ’s werelds grootste merken in de gezondheidszorg. Sharp is hun wereldwijde merknaam en vertegenwoordigt hun twee grondbeginselen van hun bedrijf: Sharp Packaging Solutions en Sharp Clinical Services. Samen creëren zij de beste kwaliteit producten en diensten voor hun klanten wereldwijd.

Sharp Packaging Solutions is een wereldwijde leider op het gebied van de commerciële verpakkingsmarkt. Ze leveren geavanceerde contractdiensten waaronder het samenbrengen van de biotechnologie en de farmaceutische industrie. Sharp Clinical Services is gespecialiseerd in klinische supply chain diensten en werkt lokaal en wereldwijd om de producten van hun klanten snel, veilig en kosteneffectief bij hun klanten te krijgen.

Bij Sharp is kwaliteit een must. Het drijft hun om de veiligste en meest geavanceerde verpakkingsoplossingen te bieden die de kwaliteit, traceerbaarheid en conformiteit van de producten van hun klanten garandeert. Het klantpartnerschapsmodel van Sharp houdt in dat ernaar gestreefd word om de verwachtingen van de klanten te overtreffen door een relatie op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen, respect en openheid. Sharp biedt inzicht en expertise om oplossingen te bieden voor complexe verpakkingsuitdagingen voor hun klanten. De 1900 Werknemers van Sharp werken samen om energie en enthousiasme te brengen om verpakkingsuitdagingen op te lossen alsof ze van henzelf zijn.

Sharp is in meerdere landen gevestigd. In Nederland zijn ze gevestigd in Heerenveen, gemakkelijk te bereiken via Leeuwarden, Deze vestiging is erg groot en heeft een optie tot uitbreiding.
De volgende onderdelen hebben betrekking op de vestiging in Heerenveen:

 • Licentie voor IMP en WDA
 • EU QP- releasediensten voor Europa
 • Gecontroleerde temperatuur opslag en verzending
 • Ampul lek testen
 • Etikettering en verpakking van flessen
 • 2-8 ° C

Naast een uitdagende en veelzijdige IT functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie ontvang jij in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Deze zal op basis van 40 uur (fulltime) zijn direct bij onze opdrachtgever: Sharp Packaging Solutions. Na deze periode is er uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van jouw werkervaring zal je tussen de € 3.500,- en € 5.000 bruto per maand verdienen. Daarnaast ontvang je reiskosten vergoeding vanaf 10 km enkele reis met een maximum van € 6,- per dag.

Mijn naam is Emily Lazeroms en ik help je graag verder in de procedure voor de functie van systeembeheerder. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 0613490175 of elazeroms@startpeople.nl. Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit om te solliciteren door middel van de button.