Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

System Administrator

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Valkenswaard
Opleiding
HBO
Vakgebied
Mobiliteit
Vacaturenummer
1AV0026029

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij binnen een internationaal farmaceutisch bedrijf verantwoordelijk voor de prestatie van alle software, hardware en IT systemen? Solliciteer dan direct als IT System administrator bij Sharp Packaging Solutions in Hamont-Achel!

Als System Administrator ben jij verantwoordelijk voor de IT systemen van de verschillende vestigingen in Europa. Jij zult daarom naast jouw standplaats in Hamont-Achel (België) ook regelmatig in Heerenveen aanwezig zijn. In deze rol ben jij de expert op het gebied van IT systemen, ben jij de vraagbaak als het gaat om problemen met servers, software en hardware en hou jij je bezig met het ontwikkelen van de gehele IT infrastructuur.

Kortom, als System Administrator bij Sharp Packaging Solutions;

 • Ben jij de expert op het gebied van de server omgeving, onderhoud jij de netwerk servers en andere technische tools, monitor jij de prestaties van de verschillende IT systemen en bied jij level 2 ondersteuning;
 • Ontwerp jij installatie en configuratie procedures die jij continu update, hou jij de systeemstandaarden constant en implementeer jij de best-practices standards in het beleid en de protocollen;
 • Onderzoek jij innovatieve en geautomatiseerde mogelijkheden voor systeemtaken en doe jij interne aanbevelingen;
 • Onderhoud en ontwikkel jij jouw kennis op het gebied van probleemanalyse en technische kennis;
 • Beheer jij de back-up en disaster recovery en zorg jij voor de dagelijkse opvolging van het back-up systeem.

Ben jij enthousiast? Kijk hieronder wat wij van jou verwachten en solliciteer direct.

 • Jij hebt een HBO/WO opleiding afgerond op het gebied van IT;
 • Als IT Systems Administrator heb jij minstens 10 jaar ervaring;
 • Hierdoor heb jij ervaring met Windows systemen, Symantec en andere serversystemen, maar ook ervaring met netwerkprotocollen als POP3, SMTP, HTTP en TCP/IP;
 • Daarnaast beheers jij zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

Verder verwachten wij dat jij goed kunt samenwerken met jouw collega’s zoals de ERP analist, helpdesk en andere afdelingen. Omdat jij ook als vraagbaak geldt, moet jij goed kunnen communiceren met jouw collega’s. Vanwege de farmaceutische branche is regelgeving een zeer belangrijk aspect binnen de organisatie, daarom is een secure en detailmatige werkwijze zeer belangrijk.

Als System Administrator bij Sharp Packaging Solutions kom jij terecht in een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productie en verpakking van geneesmiddelen en medical devices. Sharp maakt onderdeel uit van het gerenommeerde UDG Healthcare Plc. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa.

In deze functie zul jij verantwoordelijk zijn voor de IT Systemen voor de verschillende vestigingen in Europa, daarom zul jij zowel vanuit Heerenveen of Hamont-Achel (net over de grens in België) kunnen komen te werken. Omdat het een zelfstandige functie is, zul jij veel individueel werken, maar omdat jij de helpdesk ondersteunt met hulpvragen van collega’s zul jij ook met veel collega’s in contact zijn en veel samenwerken met de helpdesk en de ERP analist.

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.” Door de farmaceutische sector waar Sharp zich in bevindt houden ze van directe communicatie; zij zeggen waar het op staat en verwachten dit ook van jou. Je werkt samen met jouw team om de productiecontinuïteit te waarborgen, zodat er wereldwijd zoveel mogelijk patiënten geholpen kunnen worden; kortom, een waardevolle baan!

De locatie in Hamont-Achel is met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf Valkenswaard, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Wij bieden jou een fulltime functie met een vast dienstverband bij Sharp. Jij ontvangt hoogstwaarschijnlijk eerst een jaarcontract dat al gauw omgezet wordt in een vast contract.

Daarnaast:

 • Verdien jij tussen de € 3500,- en € 5000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Kom jij terecht in een grote internationale organisatie binnen de farmaceutische industrie;
 • Heb jij recht op reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
 • Biedt Sharp goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden!

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en spreekt deze uitdaging jou aan? Solliciteer dan direct!
Wil jij meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 058 2983400 of sharp@startpeople.nl.