Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Taxi Telefonie Gemeente

SP Almere XL

Standplaats
Baarn
Opleiding
Overig
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0065680

Op onze afdeling klantencontact is er momenteel weer ruimte voor een nieuwe collega die samen met ons de burgers van verschillende gemeenten gaat helpen met het inplannen van een taxi rit in het kader van de WMO-regelingen

Wat ga je doen
 Het bedienen van de telefooncentrale;
 Het registreren van ritopdrachten en klantgegevens ten behoeve van de uitvoering van ritopdrachten;
 Werkzaamheden worden uitgevoerd op ons kantoor in Baarn

Wie ben jij
 Je bent klantvriendelijk
 Je bent ook inzetbaar in de avonden of in het weekend. We werken zoveel mogelijk met een vast rooster waarvan avond(en) en een dag in het weekend onderdeel zijn
 Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar over de gehele week (Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zondag)
 Je woont in de regio Gooi en Vechtstreek

Wie zijn wij:
Bij ons werken circa 70 mensen. Iedereen (van chauffeurs tot en met de medewerkers van de klantenservice en de administratie) zet zich in om te zorgen voor persoonlijk en betrouwbaar vervoer.

Wij zorgen voor ondersteuning bij het reizen in en rondom Gooi en Vechtstreek. Dit doen we door het vergroten van de mobiliteit van inwoners die geen gebruik kunnen maken van eigen of openbaar vervoer.

In opdracht van de regiogemeenten (Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Weesp, Wijdemeren) voeren wij het Wmo-vervoer uit en vanaf 1 augustus 2021 verzorgen we ook het leerlingenvervoer.

  • Een baan per direct voor minimaal 20 uur per week en maximaal 32 uur per week.
  • Wij zijn open van maandag tot en met zondag tussen 06.00 uur en 23.00 uur
  • Wij werken volgens een vooraf afgestemd rooster en afhankelijk van bv vakanties of ziekte kan hiervan afgeweken worden.
  • Avonden en weekenden maken wel deel uit van het (vaste)rooster wel kan er rekening gehouden worden met voorkeuren als bijv. alleen avonden. (Onze avonddienst begint om 16.00 uur)
  • Wij schalen je in binnen onze cao waarbij wij kijken naar ervaringsjaren. (minimaal €10,92 bruto per uur en maximaal €13,19 bruto per uur)
  • Wij kennen een reiskostenvergoedingsregeling.

Onze locatie is in Baarn direct aan de A 1.