Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Teamleider

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0022338

Wil jij aan de slag als teamleider / meewerkend voorman in een drie ploegendienst in de omgeving van Eindhoven (Liessel)? Heb jij het in je om vaktechnisch een groep productiemedewerkers aan te sturen, te controleren en bij te sturen t.b.v. het produceren van kalkzandsteen of cellenbetonproducten volgens productieopdracht? En doe je dit zodanig dat producten met de vereiste kwaliteit ter beschikking
komen? Solliciteer direct voor een gesprek!

Je bent als Meewerkend voorman verantwoordelijk voor de zagerij. Hierbij valt te denken aan:

  • het zagen van elementen/ passtukken volgens aangegeven specificaties, het afvoeren van pallets met de gezaagde passtukken, het aan- en afvoeren van te repareren en gerepareerde pallets, zoeken naar oplossingen voor storingen en het leveren van een bijdrage aan verbetervoorstellen.
  • Je dient de voortgang van het zaagproces te bewaken en te anticiperen op knelpunten om stagnaties te voorkomen, voortdurend rekening houdende met de aspecten Veiligheid, Kwaliteit en Hoeveelheid. Je ziet toe op regels en richtlijnen en stuurt aan op een goede samenwerking.
  • Je bent een coachend leider voor jouw team van productiemedewerkers. Dit houdt in dat je naast de noodzakelijke vaktechnische ondersteuning, jouw medewerkers motiveert en aanstuurt op functie-uitvoering en persoonlijke ontwikkeling.

De meewerkend voorman werkt samen met 2 collega teamleiders in een ploegenstructuur en rapporteert direct aan de productieleider. Je bent per dienst verantwoordelijk voor een groep van ± 4 medewerkers.

  • MBO+ denk- en werkniveau (eventueel aangevuld met een diploma VAPRO B óf C in proces/mechanische richting).
  • Je beschikt over een zelf startend vermogen, je bent analytisch, resultaatgericht, stressbestendig, je hebt een flexibele werkhouding en je bent bereid om ook zelf mee aan te pakken.
  • Je bent computervaardig met kennis van MS Office.
  • Je bent communicatief en relatiegericht.
  • Je bent bereid je zelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen.

Xella produceert cellenbeton en kalkzandsteen producten en is een van oorsprong Duits bedrijf. Xella heeft in Nederland diverse
productielocaties en het hoofdkantoor is gevestigd in Vuren. Producten van Xella worden verkocht onder de namen SILKA,
YTONG, Hebel en Multipor. Het bedrijf bied mogelijkheden tot verder ontwikkeling. De werklocatie voor deze functie is Xella Kalkzandsteen in Liessel (tussen Eindhoven en Venlo).

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Bemiddeling op basis van werving en selectie is mogelijk. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 3081 - € 3549 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (dit is inclusief ploegentoeslag). Dit wordt aangevuld met vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Ben jij beschikbaar voor deze nieuwe uitdaging? Sollititeer dan online en we nemen telefonisch contact met je op!