Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Teamleider

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0030909

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als meewerkend voorman in een productie omgeving? Ben jij positief ingesteld en wil jij verantwoordelijk zijn voor de aansturing van jouw eigen team? Lees dan snel verder!

Voor onze relatie in Kootstertille zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman / voorvrouw. In deze rol ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het aansturen van het team (tien medewerkers). Je organiseert en coördineert alle productiewerkzaamheden van de afdeling en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden juist verdeeld worden. Samen met het team zorg je ervoor dat de producten op tijd én goed worden opgeleverd. Je hebt geregeld overleg met andere afdelingen. Daarnaast denk jij actief mee aan het ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren van mallen voor nieuwe of afwijkende producten. Ook kom jij met verbetervoorstellen voor bijvoorbeeld fabricage methoden. Als teamleider draag jij bij aan de prettige werksfeer binnen de afdeling, zorg je voor structuur in de werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor het implementeren en het in standhouden van “5S”. Kortom: een uitdagende functie met veel afwisseling!

Jij hebt een stevige persoonlijkheid en loopt niet weg voor problemen of uitdagingen! Je bent communicatief vaardig, positief ingesteld en je weet het team altijd te motiveren! Verder ben jij stressbestendig en kan jij goed werken onder tijdsdruk. Je kan goed zelfstandig problemen oplossen en je neemt verantwoordelijkheid voor de afdelingsdoelen.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

  • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring als leidinggevende in een productieomgeving;
  • Kennis van Lean en 5S;
  • Jij kunt overweg met Excel en verschillende systemen;
  • Jij komt graag met verbetervoorstellen en je hebt inzicht in productiemethoden;
  • Jij kunt tekeningen lezen (pré);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

De organisatie ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige producten voor de internationale garage- en transportwereld. Wereldwijd werken er circa 450 medewerkers. Op de hoofdvestiging te Kootstertille werken 240 medewerkers. De producten en service activiteiten hebben qua naam en techniek een leidende marktpositie. Ze staan bekend als één van de beste maakbedrijven in Nederland. Zij zijn gevestigd in Kootstertille, dit is gemakkelijk te bereiken is vanaf Dokkum, Drachten en Leeuwarden.

Wij bieden een uitdagende fulltime functie. Je komt rechtstreeks in dienst bij de organisatie (met uizicht op een vast contract). Zij hebben uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris valt tussen €2550,- en €3025,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je een winstdelingsregeling, een gunstige pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een fitnessbijdrage. Er hangt een goede informele sfeer en er is een actieve personeelsvereniging. Zij hebben als concept een “Duurzaam Inzetbare medewerker” met als doel ‘Koers voor plezierig werken’. Een initiatief die je stimuleert mee te denken over hoe je fit, gezond en met plezier kan blijven werken gedurende je loopbaan.

Maak nu van deze vacature jouw droombaan! Solliciteer snel via de sollicitatie button. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0512-532483.