Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Teamleider

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028571

Coachen, aansturen en begeleiden; 3 taken die jou op het lijf geschreven zijn. Ben jij een geboren leider? Vind jij het een uitdaging om alles in goede banen te leiden? En hou je er daarnaast van om zelf ook jouw handen uit de mouwen te steken? Dan is dit dé baan voor jou!

Als teamleider bij Sharp Packaging Solutions draag jij bij aan een belangrijk en waardevol proces, namelijk het verpakken van medicatie. Samen met jouw team van gemiddeld 5 medewerkers zorg jij ervoor dat de planning wordt gerealiseerd, je bent verantwoordelijk voor het voorkomen van ongeplande stops, en tegelijkertijd zorg jij ervoor dat jouw collega’s gemotiveerd blijven zodat er zoveel mogelijk patiënten voorzien kunnen worden van de juiste medicatie.

Als teamleider heb jij een coachende, aansturende rol, maar daarnaast werk jij ook mee. Je kunt hierdoor gemakkelijk verbeteringen signaleren op het gebied van kwaliteit, planning en het naleven van procedures. Je hebt een belangrijke rol in het behalen van de gerealiseerde productie volgens planning en gestelde normen wat betreft veiligheid, hygiëne en productiviteit.

Jij bent een echte teamplayer, je beschikt over een grote portie doorzettingsvermogen, en je bent een nauwkeurige en nette werker. Verder verwachten wij het volgende van jou:

  • Jij bent fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag;
  • Jij hebt ervaring in een leidinggevende functie;
  • Jij hebt werkervaring opgedaan binnen de productie;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, dit is noodzakelijk om de complexe GMP documentatie te kunnen verwerken;
  • Jij woont in (de omgeving van) Heerenveen, en/of bent in het bezit van eigen vervoer. Sharp is niet bereikbaar met het OV.

Er wordt bij Sharp fulltime gewerkt in de 2-ploegendienst. Dit betekent dat jij de ene week in de vroege dienst werkt (6:00 - 14:00 uur) en de week erna in de late dienst (14:00 - 22:00 uur). Op den duur wil Sharp hier graag een nachtdienst aan toevoegen (22:00 - 6:00 uur).

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutische organisatie, onderdeel van UDG Healthcare Plc. Sharp is gespecialiseerd het verpakken van geneesmiddelen en medical devices. Deze organisatie is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa.

Eind 2018 is de vestiging in Heerenveen gerenoveerd tot een moderne werkomgeving. Binnen de cleanroom bevinden zich momenteel 6 lange productielijnen die volop draaien. Deze productielijnen worden bemand door o.a. productiemedewerkers, operators en teamleiders. Natuurlijk is ook de technische dienst aanwezig voor complex technisch onderhoud.

Binnen Sharp wordt er op een directe manier gecommuniceerd. De medewerkers zeggen waar het op staat en verwachten dit ook van jou. Met jouw collega’s van diverse afdelingen zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk patiënten wereldwijd kunnen worden geholpen.

De locatie in Heerenveen is met eigen vervoer goed bereikbaar vanaf Leeuwarden, Drachten, Sneek, Meppel en Steenwijk.

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Gaat het goed en heb jij jezelf bewezen? Dan is er een grote kans dat jij een vaste aanstelling ontvangt bij Sharp. Maar natuurlijk is er meer:

  • Jij ontvangt een bruto maandsalaris van € 2640 inclusief toeslagen;
  • Reis je meer dan 10 kilometer (enkele reis), dan heb je recht op reiskostenvergoeding tot € 6 per dag;
  • Gedurende jouw dienstverband bouw jij vakantiedagen en vakantiegeld op van 8,33%;
  • Een baan binnen een mooie, stabiele organisatie met ontwikkelingsmogelijkheden!

Is dit jouw baan? Solliciteer direct via de onderstaande button! Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact met ons op via 058 298 3400 of sharp@startpeople.nl.