Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Teamleider

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0049496

Vind jij het leuk om alles voor jouw team te regelen? En ben jij graag in verbinding met mensen? Lees dan snel verder.

Als teamleider ben jij degene die alles in goede banen leidt en kan jij de afdeling van engineers, werkvoorbereiders en oplevering aansturen. De kennis van de techniek is niet zo zeer van belang en is al voldoende aanwezig in het team. Maar jij bent zeker niet bang om je werkschoenen aan te trekken en een kijkje te nemen op locatie. Jij zorgt ervoor dat iedereen zijn krachten goed benut en tevreden op zijn plek zit, jij bent dus een echte people manager.

Je werkt nauwkeurig en zorgt als teamleider ervoor dat iedereen de juiste certificeringen heeft, je houdt gesprekken met de medewerkers en je bewaakt de voortgang van de gemaakte afspraken. Daarnaast zorg je voor een goede verdeling van het werk, zodat iedereen op tijd zijn deel gedaan heeft en zich kan voorbereiden op de volgende taken.

Het team bestaat uit zo’n 20 medewerkers die niet allemaal op dezelfde locatie werken, denk aan: kantoor, thuis of op een project. Jij hebt aandacht voor de medewerkers en zij kunnen van jou op aan. Jij weet het team naar een hoger niveau te tillen en toekomstbestendig te maken!

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Ervaring als teamleider (bij voorkeur bij een technisch bedrijf);
  • Je hebt gevoel voor mensen, techniek en technici;
  • Je bent fanatiek en gedreven om het beste uit een afdeling en de mensen te halen;
  • Je bent niet bang om het gesprek met mensen aan te gaan om te zorgen dat het beste werk geleverd wordt.

Allinq verzorgt het complete traject rondom de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Er werken ongeveer 2000 medewerkers verspreid over Nederland en Duitsland. Bij Allinq staat klanttevredenheid voorop en zetten ze graag dat ene stapje extra voor hun klanten. Daarnaast staat Allinq voor een open werkklimaat waar ze hun medewerkers stimuleren om met verbeterideeën te komen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Harderwijk op het industrieterrein. Dit is heel makkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Amersfoort en Zeewolde. Vanaf de N302 rijd je zo het industrieterrein op.

  • Een dynamische fulltime job van 32 tot 40 uur;
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.495 en € 4.237 gebaseerd op 38 uur;
  • Bij goed functioneren kans op een vaste baan;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Jaarlijkse teamuitjes en BBQ’s.