Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Teamleider assemblage

Start People Almelo

Standplaats
Holten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0063871

Op zoek naar een leidinggevende functie in de techniek, met kans op een vast contract en waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever? Dit is de vacature!

Samen met je collega teamleiders ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden binnen de Assemblage met als doel het zo efficiënt mogelijk produceren van strooi- en veegmachines. Dat doe je door er zorg voor te dragen dat alle onderdelen op tijd klaar zijn en werkbonnen aan te leveren. Je ondersteunt de Manager Assemblage en levert een actieve aandeel in het teamleidersoverleg. Verder draag jij bij aan verbeteringen m.b.t. de inrichting van de lijnen, efficiënt en Lean produceren en houd je toezicht op de naleving van regels en afspraken op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu. Je maakt en bewaakt dag- en vakantieplanningen. Verder coach en stimuleer jij (tijdelijke) medewerkers en zorg je voor de juiste inzet, aansturing en het inwerken. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt bij personele aangelegenheden en voer jij jaarlijkse functionerings-gesprekken met de medewerkers in jouw team. Ook draag jij bij aan het lean concept en beheer en bewaak jij werkinstructies. Indien nodig werk je mee in de assemblage.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde MTS niveau 4 opleiding en je bent bereid tot het volgen van cursussen op het gebied van (praktisch) leidinggeven
Je beschikte over aantoonbare leidinggevende capaciteiten
Je hebt technisch inzicht
Kennis ophet gebied van hydrauliek/pneumatiek is een pré
Je bent initiatiefrijk, probleemoplossend en stressbestendig
Kennis van Lean middels Yellow Belt in een pré
Je kan goed onder druk presteren en je bent bereid tot overwerken. In het hoogseizoen werk je samen met het team gedurende negen uur per dag.
Je bent van nature enthousiast leergierig, voert graag gesprekken met jouw mensen en vindt het leuk om hen te begeleiden
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (daarnaast is beheersing van de Duitse taal een pré)

Wie is Aebi Schmidt is onderdeel van de Aebi Schmidt groep, leverancier van producten en diensten voor werkzaamheden aan wegen, vliegvelden en openbare ruimte. Denk hierbij voornamelijk aan strooiwagens en veegwagens.

Wereldwijd hebben zij ruim 2.000 medewerkers. In Nederland ontwikkelen en produceren zij de machines voor het strooien en vegen. In Nederland werken hier ruim 240 werknemers.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, fulltime functie in een wereldwijde organisatie, waarin je samenwerkt binnen een enthousiast team. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen en technisch hoogwaardige producten en diensten. Er wordt veel waarde gehecht aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers. Kenmerkend voor Aebi Schmidt is de resultaatgerichte no-nonsense cultuur. Wij bieden een mooi pakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en je komt rechtstreeks in dienst bij Aebi Schmidt.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, met kans op een vast dienstverband? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. We nemen binnen 24 uur contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Lotte via 0546-827916.