Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Teamleider Corona

SP GGD Twente

Standplaats
Enschede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0028580

Start People is voor GGD Twente op zoek naar een fulltime teamleider Corona voor de periode van minimaal 1 jaar. Ben jij de kandidaat die we zoeken en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan snel!

Afdeling corona
De afdeling Corona is zeven dagen per week operationeel. Als teamleider ben je eerste aanspreekpunt voor het hoofd van de afdeling. Naast het hoofd van de afdeling zijn er twee teamleiders en enkele coördinatoren werkzaam. Deze vacature staat vacant voor het aanstellen van de derde teamleider.

Binnen de afdeling corona is veel dynamiek. De werkzaamheden kunnen snel variëren; dit vergt veel flexibiliteit van jou en de medewerkers. De afdeling is daarnaast sterk groeiend: in korte tijd worden veel medewerkers in verschillende functies toegevoegd aan de teams. Dit vraagt inzet van jou als teamleider om te bewerkstellingen dat toch ieder gezien en gehoord wordt. Jij bent in staat om medewerkers te ondersteunen en te motiveren en het overzicht te bewaren.

Binnen de corona afdeling kennen we verschillende teams. Het team testen (teststraten, thuistesten en planbureau); het team bron en contactonderzoek; het team telefonische informatielijn en het team inhoudsdeskundigen (bestaande uit artsen, deskundigen en verpleegkundigen).

Wat valt onder jouw verantwoordelijkheid als teamleider corona?

 • als leidinggevende ben jij er om jouw teams te faciliteren, kaders te scheppen, professionals ruimte te bieden en hun talenten en krachten te benutten. Niet één team is hetzelfde, en de kunst is, om jouw manier van leidinggeven af te stemmen op elk individueel team.
 • je bent verantwoordelijk voor het team informatielijn, inclusief de collega’s die het informatiebeheer hiervoor uitvoeren. Je doet dit samen met de coördinator projecten corona.
 • je bent verantwoordelijk om het team inhoudsdeskundigen (bestaande uit artsen, deskundigen en verpleegkundigen) optimaal te faciliteren. Deze professionals werken afwisselend binnen alle corona teams. Om die reden zoek je nadrukkelijk afstemming met je collega teamleiders en de inhoudsdeskundigen zelf.
 • je bent de spil om samenwerking tot stand te gaan brengen met zorgpartners in Twente t.a.v. het uitbreiden van de testcapaciteit. Deze zal in korte tijd verdrievoudigd moeten worden.
 • je weet wat er speelt in het vakgebied en doet zo nodig voorstellen voor verbetering;

Goed om te weten
Je voert je werkzaamheden grotendeels uit op kantoor. Je werktijden zijn verspreid over 7 dagen per week (dus ook regelmatig een weekend) en meestal van 8.30 uur tot 17 uur. Bij pieken in de werkdruk kunnen je uren ook uitgebreid worden naar de avonduren.

Jouw kwaliteiten

 • je bent in staat om nieuwe informatie over het coronavirus en bijbehorend beleid en maatregelen snel tot je te nemen.
 • je blijft rustig ook al komen er veel dingen op je af;
 • je houdt overzicht en kunt overstijgend kijken;
 • je bent proactief en neemt initiatieven om zaken op te pakken en op te lossen;
 • je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en op verschillende niveaus;

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een ervaren teamleider/ manager.
 • Kennis en ervaring in de publieke gezondheidszorg is een pré.
 • Kennis en ervaring in crisismanagement is een pré.

GGD Twente werkt aan een samenleving waarin iedereen zo gezond mogelijk is en blijft. Net als de omgeving waarin je woont en leeft.
GGD betekent: Gemeenschappelijke GezondheidsDienst.
Hun werk is erop gericht gezondheid te verbeteren o.a. door je te helpen gezonde keuzes te maken en te voorkomen dat je ziek wordt. Zo werken we aan een gezonde Twentse samenleving.
Werken bij GGD betekent werken bij een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke rol vervult in het bestrijden van COVID-19.

Wat bieden we jou?

 • Een tijdelijk dienstverband bij Start People voor 32-36 uur per week voor de periode van een jaar (met de mogelijkheid tot verlenging).
 • Salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.118,- (schaal 11) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Er kan een aanloopschaal gehanteerd worden.

Ja, ik wil deze baan!
Ben jij enthousiast en wil jij graag aan de slag als teamleider corona? Laat ons weten waarom jij de juiste kandidaat bent. Je kan solliciteren door gebruik te maken van dit sollicitatieformulier, waar je je persoonlijke gegevens invult. Jouw motivatiebrief en CV stuur je als bijlage mee.

Reageren kan tot en met donderdag 24 september 2020. De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 28 september 2020.

Meer weten?
Neem dan contact op met Start People Enschede op telefoonnummer 053-4814610 of via ggdtwente@startpeople.nl