4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Teamleider in Heerenveen

Start People Sneek

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1170004150

Bij deze toonaangevende organisatie ben je als teamleider een belangrijke schakel in het plannings- en productieproces. De belangrijkste taak is het aansturen van de medewerkers en er voor zorgen dat de planning op rolletjes loopt. Dit resulteert namelijk in tevreden klanten en dat staat hoog in het vaandel! Het team bestaat uit 7 á 8 medewerkers (klantverantwoordelijken/werkvoorbereiders) die de projecten voor de klanten uitwerken. Denk hierbij aan het opstellen van de offerte tot aan de montage.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor de montage medewerkers. Dit team bestaat uit 17 á 18 medewerkers. Voor de afmontage wordt het team aangevuld met ZZP’ers. Jij bent eindverantwoordelijke voor de algehele planning maar je delegeert aan je collega planner die verantwoordelijk is voor de dagplanning. Jij draagt zorg voor het in beeld brengen van de forecast van de diverse projecten waardoor je voor geen verrassingen komt te staan.

De organisatie werkt met een eigen (gebruiksvriendelijk) programma voor de planning. De montage medewerkers beschikken over een app waar ze de planning kunnen bekijken.

Aangezien jij veel contact hebt met de projectleider, afdeling verkoop en de productieleider dien jij te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Mocht zich een probleem ontstaan of zie jij een toekomstig probleem, voel jij je vrij om te sparren met je collega’s om snel tot een oplossing te komen.

Je hebt ervaring in een leidinggevende positie in de functie van teamleider of bedrijfsleider. Dit is namelijk een must voor deze functie! Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Affiniteit of ervaring in de bouw is een vereiste voor deze functie;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de functie van planner;
 • Je ziet het probleem liggen en bent oplossingsgericht;
 • Een snelle schakelaar en een doorpakker;
 • Je bent in het bezit van een HBO diploma;
 • Technisch inzicht.

De organisatie zit gevestigd in Heerenveen en is een specialist in trappen! Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in huis, wij maken van alle wensen werkelijkheid. Ontwerp en vervaardiging doen wij in eigen huis, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

In 2001 was het tijd om als trappenfabriek los van de kozijnen op eigen benen te staan. Terug naar de kern: goede trappen naar ieders wens. Het bleek een goede zet: De organisatie is uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan honderd medewerkers dagelijks met hart en ziel werken aan trappen voor opdrachtgevers door heel Nederland. En waar we nog steeds iedere dag naar de hoogste trede streven.
Een trap die goed is voor het milieu, is goed voor ons allemaal. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dat voeren we zowel door in onze keuze voor duurzame houtsoorten, als in onze eigen productieprocessen. We verspillen zo min mogelijk en kiezen bij voorkeur voor milieubewust FSC-hout. Zo dragen ook wij ons steentje bij.

 • Fulltime functie (40 uur per week) met kans op een vaste aanstelling;
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.30 uur;
 • Een contract via Start People met de intentie tot overname;
 • Bij indiensttreding bij de organisatie recht op een leaseauto;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Vaste reiskostenvergoeding per dag;
 • Startdatum in overleg.