Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Teamleider Verkoop Binnendienst

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0074844

Wil jij graag werken binnen een internationale omgeving waar je de kans krijgt om je eigen team te begeleiden? Als Teamleider Verkoop Binnendienst ben je commercieel verantwoordelijk voor de telefonische en digitale dienstverlening aan de klanten in de regio Zeeland. Je hebt een coördinerende rol, waarbij je jouw team motiveert en hen begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Teamleider Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de Verkoopbinnendienst. De Verkoopbinnendienst is onder andere verantwoordelijk voor de telefonische en digitale verwerking van orders, vragen over het assortiment van auto-onderdelen, leveringen, speciale bestellingen en offertes van de klanten in de regio Zeeland. De Verkoopbinnendienst werkt nauw samen met de 4 accountmanagers in deze regio en de Commercieel Manager. Dit hechte team bestaat uit tien verkoopmedewerkers die altijd voor elkaar klaar staan en gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor onze klanten. De klanten zijn o.a. garages en autodealers. Als Coördinator zorg je ervoor dat dit team het beste uit zichzelf haalt, je motiveert het team en begeleidt medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je fungeert als inhoudelijke vraagbaak en indien nodig ben je niet te beroerd om actief je steentje bij te dragen door even bij te springen.

Naast het actief helpen ontwikkelen van de gesprekstechnieken van de medewerkers en het optimaliseren van de processen van de verkoop binnendienst, ben je ook een sparringpartner voor de Commercieel Manager voor het optimaliseren van de dienstverlening en inrichting van de afdeling. Hiervoor initieer en begeleid jij nieuwe verbeterprojecten en zorg je dat de kwaliteit van dienstverlening continue naar een hoger niveau wordt getild.

Tijdens een gemiddelde werkweek hou jij je o.a. bezig met het:

 • Initiëren en Implementeren van nieuwe werkwijzen, nieuwe processen en verbeteringen;
 • Coachen en begeleiden van medewerkers om hun commerciële vaardigheden optimaal te benutten en persoonlijke groei te kunnen realiseren;
 • Controleren van werkzaamheden en sturen op het behalen van de doelstellingen;
 • Rooster- en de teamplanning;
 • Aanspreekpunt voor de Accountmanagers (Buitendienst);
 • Opmaken van rapportages in Excel en deze frequent bijwerken, zoals afdelingsrapportages.

In de functie van Teamleider Verkoop Binnendienst ben je een kartrekker en ga je voor een optimaal klantcontact. Met een frisse blik neem je het team mee met vernieuwende ideeën en de vertaling daarvan naar de dagelijkse operatie. Met een duidelijke visie over klantencontact help jij aan de optimalisatie van de dienstverlening.

Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken?

 • HBO werk- en denkniveau en een technische achtergrond;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een coördinerende en leidinggevende rol binnen een vergelijkbare omgeving;
 • Per direct voor 40 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag, vast dienstverband;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de aansturing van een verkoopbinnendienst;
 • Je bent zelfstandig, energiek en ondernemend. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Bij voorkeur ervaring in de automotive branche en/of kennis van autotechniek;
 • Servicegericht en empathisch ingesteld.

In deze functie zal terecht komen in een gezellig team op het kantoor in Goes. In dit team heerst een familiare sfeer en staan ze voor elkaar klaar. Het kantoor is modern en licht, met veel ruimte. Je zit samen met het verkoopteam en de accountmanagers op een verdieping. Iedereen heeft zijn eigen bureau en de benodigde middelen om te kunnen werken. Samen met je collega’s streef je ernaar om een vooruitstrevend en innovatief bedrijf te zijn.

Het bedrijf levert zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan hun klanten. Van de meest vernuftige accessoires, tot aan autodeuren. De organisatie heeft alles in huis en ambieert om zo secuur en snel mogelijk haar klanten te beleveren. Het bedrijf levert auto-onderdelen vanuit de 90 vestigingen in Nederland, maar wil de komende jaren tot een bekend internationaal bedrijf doorgroeien. Het bedrijf is vooruitstrevend in de automarkt en is actief bezig met een innovatieve en duurzame toekomst.

Als Teamleider Verkoop Binnendienst krijg je een zelfstandige functie met veel vrijheid en de kans om je eigen team te begeleiden. Je komt te werken in een hecht en commercieel gedreven team waarin je actief bijdraagt aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Het team bestaat uit leuke, enthousiaste collega’s die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan. Je krijgt veel ruimte voor ondernemerschap. Eigen initiatief en pro-activiteit worden alleen maar gewaardeerd. Door de grote van de organisatie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Verdere bieden wij:

 • Een salaris van €14,36 tot €25,56 bruto per uur, afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding.

Sollicitatieprocedure
Klink dit als de baan voor jou of heb je verder nog vragen? Neem dan snel contact op met Isa van Gemeren op 0113-751338 of mail naar goes@startpeople.nl.