Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Technical Operator

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0058207

Word jij blij van techniek? Wil jij jezelf graag ontwikkelen tijdens jouw werk? En haal jij voldoening uit secuur werken? Wie weet ben jij dan wel onze nieuwe operator bij Sharp in Heerenveen!

Als operator bij Sharp Packaging Solutions ben jij verantwoordelijk voor je eigen lijn. Het is belangrijk dat jij technische kennis en ervaring hebt, zodat jij ervoor kunt zorgen dat de lijn draaiende blijft. Om dit te kunnen waarborgen ben jij zowel handmatig als machinaal bezig om deze lijn te besturen. Treedt er een storing op? Voor jou is dit geen probleem: jij voert kleine technische werkzaamheden uit om de lijn weer op gang te krijgen.

Veelvoorkomende taken zijn:

 • Machines correct instellen en het ombouwen hiervan;
 • Het oplossen van (kleine) storingen;
 • Het uitvoeren van (preventief) onderhoud aan machines;
 • Het waarborgen van de hygiëne, veiligheid en kwaliteit bij jouw lijn.

Jij hebt affiniteit met techniek; jij vindt het interessant om aan voorwerpen te sleutelen en hier haal jij voldoening uit. Verder verwachten wij dat jij gemotiveerd, nauwkeurig en leergierig bent.

Verder verwachten wij:

 • Dat jij beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Dat jij ervaring opgedaan hebt binnen een productiebedrijf, bijvoorbeeld als productiemedewerker;
 • Dat jij fulltime aan het werk wilt (ma – vr) in 2-ploegendienst;
 • Dat jij de Nederlandse taal goed beheerst;
 • Dat jij over eigen vervoer beschikt (of in de buurt woont), zodat jij op tijd aanwezig kunt zijn voor jouw dienst.

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productie en verpakking van geneesmiddelen en medical devices. Sharp maakt onderdeel uit van het gerenommeerde UDG Healthcare Plc. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa. In Nederland zit de productielocatie in Heerenveen hier wordt gewerkt met de meest moderne productiemiddelen en planningsinstrumenten. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en heeft op haar nieuwe locatie in Heerenveen gekozen voor een uiterst modern, functioneel en op groei berekende fabriek met kantoor. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit richting de klanten staat centraal binnen Sharp. Binnen Sharp is ontwikkeling belangrijk en daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden; denk hierbij aan het doorgroeien van Operator tot Line Lead of Technisch Medewerker.

De locatie in Heerenveen is goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Jij krijgt de unieke kans om jezelf te ontwikkelen op technisch gebied, jij gaat namelijk werken met hypermoderne machines! Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband bij Sharp zelf.

Daarnaast ontvang je:

 • Een salaris van € 2420 bruto per maand inclusief ploegentoeslag o.b.v. 40 uur;
 • Een reiskostenregeling vanaf 10 kilometer, met een maximumbedrag van € 30 per week;
 • Verlofdagen en vakantiedagen conform CAO.

Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct!
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 058 2983400 of sharp@startpeople.nl