Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technisch- administratieve ondersteuner

Start People Arnhem XL

Standplaats
Duiven
Opleiding
WO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0045713

Wil jij je voor de komende 3 maanden inzetten ter ondersteuning van een technische afdeling binnen een netbeheerder? Beschik jij over een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een kortlopende periode van ongeveer 3 maanden zoeken wij ondersteuning bij marktonderzoek waarbij je je gaat bezighouden met een stakeholdersanalyse. Stakeholders hebben diverse belangen (technisch, economisch, MVO) en jij gaat deze belangen inventariseren. Uiteraard doe je je werk voornamelijk vanuit huis op een laptop van de zaak.

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in een technische richting(elektro, WTB, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar);
  • Je bent per direct voor de duur van 3 maanden fulltime beschikbaar;
  • Bij voorkeur woon je in de regio Arnhem / Nijmegen / Duiven.

Hiernaast vinden wij het belangrijk dat je naast technische kennis beschikt over communicatie vaardigheden en zelfstandig uit de voeten kan.

Onze opdrachtgever is een netbeheerder met hoofdkantoren gevestigd in Arnhem en in Duiven. Zij zijn hiernaast ook actief in het westen van het land en in Friesland. Als netbeheerder zorgen zij dat het energie net werkt, maar zij verkopen het niet aan de consument. Zij zorgen er als het ware voor dat anderen de energie kunnen leveren.

  • Tijdelijk werk voor de duur van ongeveer 3 maanden;
  • Een marktconform salaris passend bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Een uitdagende job met veel eigen verantwoordelijkheid.