Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Technisch medewerker

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0045198

Ben jij gek van fietsen? Ben je technisch onderlegd? Ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij de baan voor jou!
Als technisch medewerker bij VMG Fietshuis repareer je natuurlijk fietsen, maar sta je soms ook aan de receptie of help je een klant in de winkel. Elke dag is anders.
Je werkt dinsdag tot en met zaterdag en start elke dag pas om half tien. Op zaterdag kun je een uurtje eerder stoppen.

  • Je bent technisch onderlegd (ervaring met fietsen is welkom);
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je werkt netjes en ordelijk;
  • Je hebt een commerciële instelling.
    Dus ben je handig, communicatief vaardig en ben je een leuke en enthousiaste collega? Druk dan snel op de knop solliciteren en word die top fietsenmaker in Eindhoven!

VMG Fietshuis is een moderne fietsen en E-scooterwinkel met vestigingen in Veldhoven en Eindhoven. Dealer van top A-merken zoals Sparta, Batavus en Kalkhoff en van hét merk VMG E-bikes en VMG E-Scooters. VMG heeft natuurlijk twee prachtige fietsenwinkels en daarnaast verlenen ze service, reparatie en onderhoud aan bijna alle merken.

  • Een fulltime werkweek in dagdienst;
  • Een afwisselende baan waarin je fietsen, e-bikes en e-scooters repareert, maar ook klanten helpt in de winkel;
  • Bij goed functioneren kans op een vast contract via de organisatie.