Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Technisch medewerker buitendienst

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Installatietechniek
Vacaturenummer
1AV0058572

Ben je technisch onderlegd en beschik je over twee rechterhanden? Rij je graag gedurende de dag naar verschillende projecten? Lees dan snel verder!

Voor deze fulltime buitendienst functie zijn we op zoek naar een Technisch Medewerker.

Het zal je niet verbazen om vandaag gedurende de dag onderweg te zijn naar verschillende projecten samen met een ervaren Service Monteur. Dit is immers hetgeen wat je het liefste doet als Technisch Medewerker.

Jouw taken in een notendop:

 • (de)monteren van RVS ophangbeugels, gaten boren in beton/staal, kabels in kabelgoot leggen ect.;
 • Oude apparatuur verwijderen /demonteren;
 • Nieuwe instrumentatie uitpakken, verpakkingen (dozen/plastic) opruimen/verwerken

Zoals je leest doe je er als Technisch Medewerker buitendienst écht toe doordat je de rechterhand bent van een ervaren Service Monteur! Heb je geen technische achtergrond maar ben je wel erg handig? Schroom dan niet om te reageren!

 • Gezonde praktische instelling;
 • ‘Aanpak’ mentaliteit, geen 9 tot 5 instelling;
 • Rijbewijs B(E);
 • Woonachtig omgeving Culemborg/Tiel/Geldermalsen, hierdoor kan de servicemonteur (woonachtig in Culemborg) jou dagelijks ophalen en thuisbrengen;

Het bedrijf waar jij misschien komt te werken is gevestigd in Tiel en is goed te bereizen vanuit de driehoek Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Het bedrijf staat voornamelijk in het teken van waterkwaliteit.

Doordat het hierbij gaat om een buitendienst functie zal je voornamelijk op pad zijn met verschillende (ervaren) Service Monteurs. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan één collega, maar dat je zal rouleren. De werkzaamheden op locatie zijn daar in tegen wel hetzelfde.

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Schroom niet en reageer snel! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

 • Een verantwoordelijke, uitdagende baan bij een succesvolle en groeiende organisatie in Tiel. Bevalt het van beide kanten goed? Dan maak je zomaar kans op een vaste aanstelling;
 • Een goed salaris! De meeste stromen binnen tussen €2.200 - €2.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • Gezellige uitjes met collega's (zodra de corona maatregelen dat toe laten);
 • Wij bieden jou ook de leukste werkgever in de omgeving van Tiel, namelijk Start People! Wij leven de ABU CAO na. Hierin bouw je per gewerkte fulltime werkweek 4 verlofuren op. Feestdagen worden doorbetaald én als kers op de taart ontvang je 8,33% vakantiegeld! Wil je wekelijk sof vier- wekelijks verloond worden? Jij bepaalt!