Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technisch Medewerker Service en Support

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0053362

Ben jij iemand die enorm wordt uitgedaagd als het je taak is om machines aan de praat te krijgen? En wordt jij helemaal warm van goed werkende machines? Deze baan is dan helemaal op jouw leest geschreven! Lees hieronder hoe het zit!

Als Medewerker Support Desk ben jij de technische vraagbaak, troubleshooter en ondersteuner voor de klanten van dit bedrijf. Dit bedrijf maakt namelijk koffiebranders in verschillende grootten. Het zijn machines van flinke maten die soms ruimte vullend zijn en die worden gebruikt in de detailhandel, koffiebranche en industrie.

Vind jij het leuk om te sleutelen aan koffiebranders? Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie in de techniek?
En, houd je er ook van om administratieve taken te verrichten? Lees dan snel verder.

In deze uitdagende job ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten van dit bedrijf, wereldwijd. Geen dag is hetzelfde. Klanten of verkopers over de hele wereld melden zich bij je met vragen en/of problemen en het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze vragen en/of problemen naar tevredenheid worden behandeld.
Daarnaast draag je zorg voor het schrijven van reparatie handleidingen en het verzendklaar maken van onderdelen die klanten bestellen.

Om deze werkzaamheden goed uit te voeren, is het noodzakelijk dat je affiniteit met techniek hebt. Ook moet je steeds weer de uitdaging er in zien om als troubleshooter de werkplaats in te gaan om eventueel het probleem te gaan onderzoeken en op te lossen.
De eerste maanden zul je dan ook in de werkplaats aan de slag gaan om inzicht te krijgen in de bouwprocessen van de koffiebranders en alle technische specificaties te leren kennen.
Als je vervolgens de oplossing van een probleem hebt gevonden, dan is het de bedoeling om per telefoon of mail de klant verder te helpen. Incidenteel kan het wel eens voor komen dat je klanten in het binnenland/buitenland op locatie gaat bezoeken om de problemen op te lossen.

Als medewerker van de support desk rouleer je in een stand-by dienst, dit houdt in dat je zowel tijdens werktijd als daarna bereikbaar bent, mocht een probleem zich voordoen.

Deze fulltime baan is bij gebleken geschiktheid bedoeld voor een vast dienstverband. De werklocatie is in Ulft, het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein en het best bereikbaar met eigen vervoer. Het is goed te bereizen vanuit de Achterhoek en vanaf Arnhem/Zevenaar/Didam.

Jij bent de technische persoon die we zoeken als jij:

  • minimaal een technische MBO opleiding hebt afgerond;
  • beschikt over circa 1-3 jaar technische werkervaring (bijv. sleutelen, constructie, onderhoud),
  • een goede beheersing hebt van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal in woord en geschrift;
  • fulltime beschikbaar bent en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (denk aan stand-by-dienst);
  • ervaring hebt met het werken met computers en administratieve taken (of je hebt hiermee affiniteit);
  • nauwkeurig bent en goed kunt samenwerken;
  • kwaliteitsgericht ingesteld en beschikt over een probleemoplossend vermogen.

Een ander scenario kan zijn dat jij momenteel al enkele jaren werkt als assemblagemedewerker van machines maar je wilt doorgroeien vanuit je huidige baan om deze nieuwe functie te gaan bekleden?!

Onze opdrachtgever is een Nederlands familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is opgericht. Eerst als allround metaalbedrijf maar de laatste jaren is men zich uitsluitend gaan richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige koffiebranders. Er wordt gestreefd naar het produceren van de beste koffiebranders in het hoogste kwaliteitssegment voor winkels, koffiebranderijen en voor industriële doeleinden.
Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het support team (waar deze vacature dus deel van uit maakt!) is het bedrijf één van dé topmerken in koffiebranders. Nieuwe technieken en innovatie is bij dit bedrijf niet alleen een woord maar een doel dat bedrijfsbreed gedragen wordt.
De koffiebranders worden gebruikt door barista’s en koffiebrand-kampioenen over de hele wereld en hier is het hele bedrijf trots op. Door nieuwe technieken toe te passen, verbetert het bedrijf de koffiebranders zodat met meer controle koffiebonen kunnen worden gebrand dan met elke andere koffiebrander in de markt.
Er werken zo'n 150 medewerkers, allen met hart voor het bedrijf en in een aangename werksfeer.

Een baan waarin geen dag hetzelfde is! Een baan met voldoende uitdagingen om elke dag mee aan de slag te gaan!
Maar vooral, een baan bij een bedrijf waarover je trots kunt vertellen als iemand je naar je werk vraagt. Je kunt deel uitmaken van dit bedrijf dat marktleider in de wereld is in hun branche! En, natuurlijk een bedrijf waar je een fijne werksfeer vindt met doorgroeimogelijkheden en fijne collega's!

Een goede en informele werksfeer met korte communicatielijntjes;
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de functie;
Bij goed functioneren is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk;
Ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleidingen;
Marktconform salaris;
Reiskostenvergoeding (boven de 10 km enkele reis tot maximaal € 150,- in de maand);
Goede pensioenregeling (PMT);
8% vakantiegeld uitgekeerd in de maand juni.

Interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk de button op deze pagina.
Als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature?
Bel ons gerust op: 0315 – 631500 of email: ulft@startpeople.nl
Team Start People Ulft