Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technisch Operator

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066416

Beschik jij over technisch inzicht? Wil jij een bijdrage leveren aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Technisch Operator ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van een lijn, zowel machinaal als handmatig, Je voert hierbij verschillende technische werkzaamheden uit, zoals ombouwen en verhelpen van kleine storingen. Omdat er medicijnen worden verpakt werk jij bij Sharp gewerkt binnen GMP regels (strikter dan HACCP) en houdt jij daarbij sterk rekening met veiligheid, hygiëne en productiviteit. Als medewerker binnen de Farmacie werk daarom binnen een striktere maar ook schonere omgeving dan binnen de voedingsmiddelen industrie. Daarom doe je bij Sharp ervaringen op die je later in je carrière goed kunt gebruiken binnen de voedingsmiddelen, maar ook farmaceutische productiebedrijven.

Als technisch operator ben jij dagelijks bezig met:

  • Het uitvoeren van productiewerkzaamheden, zowel machinaal als handmatig;
  • Het ombouwen en instellen van de lijn;
  • Het assisteren van de Technische Dienst bij onderhoud en technische storingen.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau in technische richting
  • Je wilt werken in de 2-ploegendienst en bereid om in 3-ploegendienst te werken
  • Je bent in bezit van diploma Farmaceutisch Vakman (of bereid om opleiding te volgen)
  • Je hebt ervaring in een productie omgeving

Sharp Packaging Solutions is een farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productie en verpakking van geneesmiddelen en medical devices en maakt onderdeel uit van het gerenommeerde UDG Healthcare Plc. Het bedrijf is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de vooraanstaande bedrijven in haar vakgebied in Europa. In Nederland werken circa 150 medewerkers op 2 locaties (Heerenveen en Oudehaske) en wordt gewerkt met de meest moderne productiemiddelen en planningsinstrumenten. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en heeft op haar nieuwe locatie in Heerenveen gekozen voor een uiterst modern, functioneel en op groei berekende fabriek met kantoor. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit richting de klanten staat centraal binnen Sharp. De sfeer in het bedrijf wordt tenslotte gekenmerkt als informeel, innovatief, resultaatgericht en collegiaal.

De locatie in Heerenveen is goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Emmeloord, Drachten en Sneek.

Wij bieden jou een afwisselende baan voor langere tijd in een groeiende organisatie. Je gaat fulltime aan de slag in de 2-ploegensysteem. Hierdoor heb je naast je werk veel vrije tijd en geniet je bovendien van een ploegentoeslag op je basis salaris! Je salaris ligt tussen de €1.900,- en €2.420,- De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring in de functie van operator.

Daarnaast heb je recht op reiskostenvergoeding vanaf 10 km (maximaal 6,- per dag), 8% vakantiegeld en verlofdagen conform CAO. Als je begint bij Sharp krijg je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op Startpeople via sharp@startpeople.nl of 0582983400.