4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Technisch productiemedewerker

Start People Groningen XL

Standplaats
Leek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0020771

Vind jij het leuk om te sleutelen, of heb jij een technische achtergrond? Dan is deze technische productie functie iets voor jou! Schur Flexibles is momenteel opzoek naar een technisch medewerker die in dagdienst onderdelen van drukpersen gaat repareren. Het is een functie waarin je veel vrijheid krijgt, je hebt je eigen werkplek en kan zelf het werk indelen. Natuurlijk krijg je eerst een duidelijke uitleg en zal je bijgestaan worden door een medewerker van Schur Flexibles, maar er wordt verwacht dat je op termijn zelfstandig kan werken.

  • Je bent fulltime beschikbaar tussen 7:00 uur en 16:00 uur;
  • Je hebt technische (werk)ervaring en/of een technische opleiding;
  • Je kan zelfstandig werken en bent proactief;
  • Kan jij lassen? Dan heb je een streepje voor!;
  • Je bent fysiek in staat om een hele dag staand te werken.

Schur Flexibles is een producent van flexibele verpakkingsmiddelen voor allerlei toepassingen en deze locatie is gevestigd in de direct omgeving van Groningen. Met een zeer breed productportfolio mag zij zich met trots één van de Europese marktleiders noemen binnen de branche. Met in totaal ruim 1000 medewerkers in haar verschillende werkmaatschappijen werken ze dagelijks aan innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. De locatie in Leek is gespecialiseerd in het produceren van shagverpakkingen en ligt gelijk aan de A7. Door de ligging is het bedrijf makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Leeuwarden of Assen.

  • Een technische functie in de dagdienst, het gaat om een tijdelijk dienstverband maar bij goed bevallen zeker voor langere tijd;
  • Een bruto uurloon van €13,05;
  • Een reiskostenvergoeding oplopend tot €6,61 per dag.