Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Technisch Productiemedewerk(st)er gezocht!

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1215002821

Voor onze opdrachtgever, gevestgid in Tiel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare fulltime productiemedewerk(st)er die affiniteit heeft met techniek! Onze opdrachtgever is actief in de coatings van gereedschappen. Wat houdt dat in? Goede vraag! Wereldwijd leveren klanten hun gereedschappen aan bij onze opdrachtgever. Zij produceren als het ware 'een extra laagje' op het gereedschap, waardoor het langer mee gaat!

Het bedrijf kent een informele sfeer. Er wordt gewerkt in 2- ploegen. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare productiemedewerk(st)er die full time beschikbaar is. Het is belangrijk dat jij ambitieus bent en graag wil doorgroeien, want dat is ook de insteling van onze klant!

Je werkzaamheden zullen in eerste instantie uit het volgende bestaan:

  • Het in en ompakken van producten, dit is heel secuur;
  • Borstelen, stickeren van producten;
  • Administratieve handelingen;
  • Schoonhouden van jouw werkplaats

Gaat dit goed? Dan zul je al snel opgeleid worden tot 'operator'. Je zult verantwoordelijk worden voor meerdere machines. Jij zorgt ervoor dat de machines draaien en dat storingen worden opgelost. Het betreft een hectische omgeving waarin geen dag hetzelfde is!

Interesse? Reageer dan snel!

Jij herkent je in onderstaande:

  • Jij bent heel gemotiveerd en wil je graag ontwikkelen;
  • Jij bent een echte aanpakker en zit niet graag stil;
  • Jij kan secuur en nauwkeurig werken;
  • Jij bent flexibel;
  • Jij bent per direct beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Tiel;
  • Jij hebt affiniteit met techniek

Heb je vragen over deze vacature? Of zie jij jezelf als de aangewezen persoon? Bel of mail gerust even. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0344 615 363. Je mag natuurlijk ook altijd mailen. Dit kan via tiel@startpeople.nl

Wij bieden een mooie en uitdagende baan waar ontwikkeling voorop staat! Het betreft een baan met uitzicht op vast dienstverband. Startsalaris ligt tussen de €10,00 en €12,00 bruto per uur. Onze opdrachtgever is een goede werkgever en hecht veel waarde aan zijn personeel.