Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Technisch Recruiter

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0050807

Als recruiter van technisch personeel houd jij je de hele dag bezig met het koppelen van de juiste persoon aan de juiste vacature bij de juiste opdrachtgever. Van starter tot expert. Je onderscheidt je door met je technische kennis direct kandidaten te kunnen doorlichten op het vakgebied waar deze gesolliciteerd hebben. Dat kan zijn binnen de volgende branches: analytisch, chemisch, civiel, laboratorium, farmaceutisch maar ook proces- en productiebranche.

Door jouw kennis en ervaring zorg jij voor maatwerk dat naadloos aansluit op de verwachtingen van de opdrachtgever. Nadat de kandidaat geplaatst is begeleid jij de starter richting het inwerktraject om de overdracht succesvol te laten verlopen.

Je zult creatief zijn in het opzetten en uitbreiden van je netwerk om kandidaten te werven. Hierin krijg je alle vrijheid om dit naar eigen hand op te zetten. In de praktijk ben je ongeveer 80% van je tijd bezig met het zoeken, bellen, mailen, opzetten van social media campagnes, sollicitatiegesprekken voeren en voorstellen schrijven. De resterende 20% van je tijd besteed je aan administratieve taken, het inregelen en overdragen richting opdrachtgever en uiteraard het bezoeken van locaties. Een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden!

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Je bent commercieel, ondernemend en ambitieus;
 • Je kent de arbeidsmarkt en voorziet je klant in ondersteuning en advies;
 • Jij weet je doelgroep te bereiken;
 • Hecht waarde aan persoonlijk contact;
 • Bij voorkeur woonachtig in West Nederland (omgeving Utrecht, Amsterdam, Haarlem of Almere).

Verder beschik jij over het volgende:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Kennis en ervaring binnen technisch proces vakgebied;
 • Ervaring is een pré, als starter met kennis op dit vakgebied in deze branche ben je met de juiste drive ook welkom.

Waar kom je te werken?

Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Family Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. RGF Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

Wie wij zijn? Start People XL. Een team van ambitieuze consultants/intercedenten die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Er wordt door ons altijd hard gewerkt om elke vraag van de klant en de kandidaat zo goed mogelijk te beantwoorden en elke actie goed op te volgen. Daarnaast houden wij van een informele sfeer, kan er altijd gelachen worden en vieren wij elk succesje en belangrijk moment.

Wij bieden:

 • Een salarisindicatie van 2500 - 3000 euro op fulltime basis;
 • Persoonlijk budget van 6% (te besteden aan vitaliteit, pensioen, uitkering in geld of verlofdagen);
 • Minimaal 32 uur per week;
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Kans om te werken voor de meest toonaangevende opdrachtgevers;
 • Laptop en telefoon van de zaak.

Wil jij onze collega worden? Solliciteer dan direct! Daar worden wij blij van!