Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technische bijbaan machine operator

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0058813

Ben jij die technische topper die graag een (behoorlijk) zakcentje willen bijverdienen? Ben jij door de weeks 1 a 2 dagen beschikbaar, eventueel op zaterdag indien er gewerkt wordt, en in vakantieperiodes? Dan zijn jij en Scheuten een goede match! Jij kan zelf bepalen welke dagen je komt werken. Kun je een weekje niet? Ook geen probleem!

Onze opdrachtgever Scheuten Glas in Venlo krijgt grote glasplaten binnen, die ze met behulp van machines verder bewerken. Hierbij moet je denken aan o.a. het snijden, ponsen, coaten, lamineren en zeefdrukken van glas. Als weekend-/ oproepkracht word je ingewerkt aan één of meerdere machines. Na verloop van tijd wordt je technische kennis steeds verder uitgebreid. Zo wordt dit een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende bijbaan waarbij jij uiteindelijk als operationeel productiemedewerker te werk gaat.

Het is voor ons niet zo belangrijk welke ervaring jij hebt, deze kun je namelijk bij Scheuten Glas opdoen. Wij vinden het veel belangrijk dat je uit het juiste 'glas' gesneden bent. Uiteraard is technische affiniteit wel gewenst. Het betreft fysieke werkzaamheden dus het is belangrijk dat jij je handen uit de mouwen wilt steken! Dus ben jij gemotiveerd, betrouwbaar, flexibel en heb jij zin in een toffe bijbaan? Dat komt dan goed uit!

Mochten wij van 2 kanten een match hebben dan krijg jij nog een rondleiding en een kennismaking bij Scheuten Glas. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je komt te werken en dat je jezelf hier ziet werken. Je krijgt alvast een sneak preview via onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=v9-8hYXCKyA

Maar wat verdien je nou eigenlijk met deze toffe baan?

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris van €11,90 per uur ongeacht je leeftijd. Wel is het van belang dat jij minimaal 18 jaar bent.
Ook krijg je een kilometervergoeding van €0,15 cent per kilometer.
Jaarlijks bouw jij 8 % vakantiegeld op en deze krijg je in juni uitgekeerd.