Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technische dienst

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0038175

Ben jij een medewerker technische dienst met ambitie om door te groeien als voorman technische dienst? Wij zijn op zoek naar een medewerker technische dienst met een aantal jaren werkervaring.

Wil jij werken bij een organisatie die met trots werkt aan een Nederlands product? Je maakt nu kans om aan de slag te gaan in de technische dienst bij een productiebedrijf in Veendam. Het is een functie waarbij je zelfstandig te werk gaat en waarin je veel vrijheid krijgt in het uitoefenen van je functie. In de ochtend begin je met een ronde door de fabriek en kijk je of er nog aandachtspunten zijn. Is er een storing? Dan verwachten je collega’s dat jij deze kunt oplossen. Naast het verhelpen van de storingen ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. In deze fabriek is geen dag hetzelfde en krijg je met veel afwisseling te maken, door de diversiteit in het machinepark. De technische dienst krijgt veel te maken met elektrotechniek, pneumatiek en hydrauliek.
Hieronder een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

 • Onderhouden en optimaliseren van productie-installaties
 • Reparatie en opheffen van technische storingen
 • Voorbereiden van diverse werkzaamheden
 • Aanpassen van installaties aan actuele veiligheidseisen
 • Vervangen en reviseren van machinedelen
 • Bijhouden van relevante technische documentatie

Je werkt in 2 ploegen van 6:00 tot 14:00 en van 14:00 tot 23:30.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een aantal jaren werkervaring hebt in de technische dienst. Je kunt zelfstandig werken en vindt het prettig om veel vrijheid te hebben in je functie. Daarnaast heb je de ambitie om door te groeien naar een voorman functie.
De functie eisen zijn:

 • Een opleiding Werktuigbouw/Elektro/ Meet- en regeltechniek of iets vergelijkbaars;
 • Kennis van elektrotechniek is een vereiste;
 • Een aantal jaren werkervaring in de technische dienst;
 • Je hebt oog voor de veiligheid en kwaliteit;
 • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken

Ben jij de techneut die voldoet aan deze functie eisen? Wacht dan niet en reageer snel op de vacature door te solliciteren onderaan de pagina.

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf in Veendam. Ze werken met trots aan een Nederlands product. Er heerst een nuchtere, Groningse cultuur waarbij men eerst wel even de kat uit de boom kijkt. Als nieuwkomer zul je jezelf ook echt even moeten bewijzen. Maar ben je eenmaal binnen, dan behoor je ook echt tot het team. Ieder jaar worden er leuke dingen georganiseerd voor het personeel zoals een barbecue voor de zomer en een etentje aan het einde van het jaar. Verder wordt er ook tussendoor nog wel eens iets leuks georganiseerd. Je krijgt veel vrijheid en er wordt dan ook een grote mate van zelfstandigheid van jou verwacht.

Wij bieden een fulltime functie voor 40 uur per week, waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt veel samen met de collega’s uit de ploeg en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Zodra je het werk goed onder de knie hebt krijg je de mogelijkheid om door te groeien als voorman van de technische dienst. Het salaris ligt tussen de € 2900 en € 3000 per maand. Voor de 2 ploegen ontvang je nog een extra toeslag van 12,5%. Verder hebben ze ATV dagen en een eindejaarsuitkering, wanneer je op contract staat bij de opdrachtgever. Bij goede prestaties gaat het om een baan waarbij je een vast contract kunt krijgen.