Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technische dienst medewerker

Start People Venlo XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0048353

De werkzaamheden bestaan o.a. uit onderhoud en het uitvoeren van controles aan alle aanwezige machines op alle locaties van onze opdrachtgever in Nederland conform wettelijke richtlijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de documentatie op het gebied van de machines.
Machines betreffen, kranen, lasers, straal- en zaagmachines, weegmachines, transportmiddelen etc.

Het organiseren van keuringen en inspecties van alle opnamemiddelen zoals kettingen, magneten en klemmen ten behoeve van de kranen.
Ook het uitvoeren van storingsdiensten (eventueel ook buiten de normale werkuren) behoren tot je werkzaamheden.
Ook constructiewerkzaamheden behoren tot je taken. Mocht je hier nog onvoldoende kennis en/of ervaring van hebben, wordt je intern opgeleid.

Van iedere medewerker vragen we natuurlijk een positieve werkhouding, je ziet er verzorgd uit, bent netjes op tijd, stelt je sociaal op en bent collegiaal en flexibel m.b.t. werkzaamheden en werktijden.
Beschik jij daarnaast over de onderstaande kwaliteiten? Dan heb jij een streepje voor op de rest!

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over een voltooide technische vakopleiding op tenminste MBO niveau. Je hebt een hands on mentaliteit en je hebt ervaring als mechanisch- en/of onderhoudsmonteur of als constructiebankwerker

Daarnaast sta jij open voor een functie binnen een groeiende organisatie waarbij jij toekomstmogelijkheden hebt! Dus zoek jij een baan voor de toekomst waar jij oud wilt worden, reageer dan nu.

Onze opdrachtgever, een technische groothandel, is een ontzettend sociale werkgever, zo beschikken ze over een pensioenregeling, bieden ze een reiskostenvergoeding aan en staan ze open voor het bieden van cursussen en trainingen!
Dit wordt natuurlijk bepaald aan de hand van je beoordeling, waar ze competentie gericht gaan kijken waar jouw kwaliteiten en wensen liggen!
Onze opdrachtgever vindt teambuilding belangrijk, zo is er een vakantieborrel, kerstdiner, personeelsfeest én een gezamenlijke activiteiten.

De gratis koffie is er heerlijk en de kantine beschikt tevens over een assortiment broodjes en snacks!
Maar wat wij én ThyssenKrupp samen bieden is toekomst en zekerheid, zekerheid in je toekomst. Zekerheid in werk!

De vacature is voor 40 uur per week, in principe in dagdienst en een consignatiedienst die je met je collega's draait.
Je start in eerste instantie met een contract voor bepaalde tijd op detacheringsbasis, de functie is met uitzicht op vast dienstverband.

Je krijgt de mogelijkheid om binnen ThyssenKrupp jezelf te ontwikkelen en zo nóg allrounder te worden.
Het betreft een baan met toekomstmogelijkheden, mogelijkheden tot vast in dienst te komen bij de opdrachtgever in fulltime dienst.