Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Technische productiemedewerker

Start People inhouse Alpha Deuren

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0022411

Bij Alpha Deuren ga je als (technische) productiemedewerker aan de slag in een hightech productie omgeving waar hoogwaardige industriële ISO en ALU roldeuren gemaakt worden. Er zijn meerdere afdelingen waar werkzaamheden verricht kunnen worden. Dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband, omdat het werk fysiek belastend kan zijn. Je komt in 2 ploegen te werken. De werktijden zijn van 05:00 tot 13:45 uur en van 13:45 tot 23:10 uur. Op vrijdag werk je in de late dienst tot 20:30 uur in plaats van tot 23:10 uur, zo dat je lekker op tijd weekend kunt houden. In drukke periodes kan worden verwacht dat je overwerkt.

  • Je bent (bij voorkeur) fulltime beschikbaar, maar parttime is ook bespreekbaar (minimaal 24 uur per week);
  • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken;
  • Je woont in de omgeving van Didam, Arnhem of Doetinchem en beschikt over eigen vervoer om naar Didam te komen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je vindt het geen probleem om fysiek belastend werk te verrichten.

Alpha Deuren in Didam is al sinds 1995 een belangrijke speler in de Europese markt als het gaat om de productie van hoogwaardige sectionaaldeuren voor de industrie en woningbouw. Alpha Deuren heeft een klantgerichte, pragmatische en oplossingsgerichte houding met een duidelijke focus op de vervaardiging van deuren. Bij Alpha Deuren staat een prettige, informele en ambitieuze werkomgeving centraal.

Wij bieden jou een prettige, informele werkplek met volop doorgroeimogelijkheden. We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk en het team van Start People zal altijd voor je klaar staan. Wij zitten ''Inhouse'', dat betekent dat wij dagelijks bij Alpha Deuren op kantoor aanwezig zijn.
Je zult beginnen met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste overeenkomst Ben je 23 jaar en ouder, dan verdien je een loon ter hoogte van €12,51 bruto per uur (incl ploegen en adv-toeslag zal dit €14,32 burto per uur zijn). Je krijgt je reiskosten vergoed aan de hand van €0,19 per km met een max van 100 km per dag.