4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Tijdelijke functie als productiemedewerker met reachtruck

Start People Inhouse Services - Leerdam

Standplaats
Puttershoek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0990000136

Time to spice up your life! Bij Intertaste wordt gewerkt met kruiden in de breedste zin van het woord. Zo maken ze poedermengsels voor bijvoorbeeld die lekkere pakjes waarmee je je spaghetti laat smaken zoals een echte Italiaan dat alleen kan. Maar ook coatings voor borrelnootjes en gelijksoortige snacks. In deze functie ga je allerlei werkzaamheden doen, maar het is wel belangrijk dat je een reachtruckcertificaat hebt. Je gaat meelopen op de verpakkingsafdeling, waarbij je ook de verpakte goederen meteen wegbrengt naar logistiek. Daarnaast help je mee met schoonmaken en alle andere werkzaamheden die er bij komen kijken. Kortom: geen dag is hetzelfde en je kunt je energie helemaal kwijt in deze baan.

Je bent een energiek persoon die bijvoorbeeld al wat ervaring heeft in de productie of ambities heeft om daar in door te groeien. Bij Intertaste kun je meer dan een half jaar kostbare ervaring opdoen. De fabriek staat in Puttershoek, dus als je in de omgeving woont (Rotterdam, Breda, Dordrecht) dan is het prima qua reistijd. Bij voorkeur wel met eigen vervoer ivm vroege diensten waarbij het OV niet altijd toereikend is.

  • Beschikbaar tot en met december 2019
  • In bezit van reachtruckcertificaat
  • Beschikbaar in 2 ploegen (5:30 - 14:00, 14:00 - 22:30 uur)
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Op zoek naar afwisselende werkzaamheden
  • Woont in de omgeving Rotterdam, Dordrecht, Breda

Intertaste is ondereel van Euroma, een grote wereldwijde speler op de markt van specerijen en smaak. De sfeer is gemoedelijk, de ploegen zijn een mix van alle soorten mensen en in de pauzes zit je gezamenlijk in de ruime kantine.

Een functie voor bepaalde tijd in 2-ploegendienst waarbij je begint op een salaris van 2129 euro per maand, wat neerkomt op 12,68 euro per uur. Hier komt nog een mooie ploegentoeslag bij. Je hebt hierbij een garantie om fulltime 40 uur per week te kunnen werken.