Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Trailer chauffeur

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Duiven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0003896

Voor onze opdrachtgever, een transportbedrijf gespecialiseerd in ADR transport, zijn wij op zoek naar een trailer chauffeur.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Je rijdt met ADR stukgoed binnen Nederland. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Afhankelijk van de route, is het mogelijk dat je soms moet overnachten.
Heb je nog geen ADR? Dit is geen probleem als je wel bereid bent om deze te behalen!

Gezien de aard van de werkzaamheden zullen er de ene dag veel kilometers gemaakt worden en zal er de andere dag veel pendelwerk gedaan worden.
Herken jij je in dit profiel? Reageer dan snel!

In bezit van een geldig rijbewijs CE;
Code 95;
Geldige bestuurderskaart;
In bezit van een geldig ADR certificaat of bereid om deze te halen;
Je hebt een drive om het werk elke dag beter te doen;
Je bent klantvriendelijk, flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

Goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
Werken van maandag tot en met vrijdag met ritten die starten tussen 5:00 en 6:00 uur en eindigen tussen 17:00 en 19:30 uur;
Afwisselende ritten in grote steden én buitengebieden;
Veel ruimte voor eigen initiatief;
Een afwisselende zelfstandige functie in een organisatie met enthousiaste collega's;
De mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen;
Een fulltime contract voor bepaalde tijd, Bij goed functioneren kan er een vast contract worden aangeboden;
Standplaats Duiven.