Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Trailerchauffeur CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004999

Als vrachtwagenchauffeur bij deze opdrachtgever heb je het goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele opdrachtgever waar we echt geloven in ‘samen op weg’. Je hebt volop mogelijkheden in werk, zoals trailer- of bakwagenchauffeur, fulltime of parttime, dag-/nacht-/avonddiensten, of oproepchauffeur. Groei ook met ons mee en kom werken als chauffeur Winkeldistributie.

Onze grootste transportdivisie is Winkeldistributie. Elke dag rijden we vanuit de verschillende distributiecentra (DC’s) van onze klanten ritten naar winkelfilialen of horeca in de steden. We vervoeren dan veelal rolcontainers en pallets (gekoeld en ongekoeld).

Zoeken we jou?
Je zoekt een uitdagende baan met veel afwisseling en goede begeleiding. Je wil graag werken bij een stabiel, sociaal bedrijf waar je na een jaar al een vast contract krijgt, en alles altijd goed is geregeld (ook het salaris!).

Je hebt je rijbewijs CE en Code95 (of bent bezig deze te halen), spreekt in ieder geval Nederlands of Engels, en bent klantgericht en stressbestendig.
Samen, werken aan een betekenisvol resultaat en in het hart van. Dat zijn de kernwaarden waar wij voor staan. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel?
Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Werk creëert waarde voor iedereen. Met behulp van deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans aanbieden op de arbeidsmarkt. Wij willen samenwerkingen creëren die werken voor de flexkracht, de opdrachtgever en onszelf. Onze ervaren afdeling staat te allen tijde voor je klaar!

Een parttime/fulltime contract voor bepaalde tijd met kans op overname bij goed functioneren;
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederen (schalen liggen tussen de €12,14 en €15,36);
Standplaats: Heteren

Flexibele werktijden;
Een tijdelijk contract op parttime/fulltime basis. Bij gestelde geschiktheid kan er een vast contract worden aangeboden;
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
Hecht team.