Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Traineeship

Start People Drachten

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0055976

Sta jij aan het begin van jouw (commerciële) carrière? Heb jij de ambitie om binnen een organisatie door te groeien naar bijvoorbeeld een functie als commercieel medewerker? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Als MBO trainee bij een groothandel voor bouwmaterialen volg je één jaar lang een afwisselend traject om jouw talenten te ontdekken en jouw kennis verder te ontwikkelen. Naast verkooptrainingen volg je producttrainingen bij o.a. leveranciers. Je start aan de balie waar je begeleid wordt door een persoonlijke coach. Als schakel tussen klanten, verkoop binnendienst en logistiek ontwikkel jij je tot een echte professional! Daarnaast bouw je kennis op van onze producten. Wel zo handig in een adviserende rol!

Als Trainee ga je starten op de vestiging in Heerenveen. Je komt terecht in een hecht en gedreven team van 8 medewerkers. Het is de bedoeling dat je 40 uur aan de slag gaat waarvan je één dag in de week gaat besteden aan jouw eigen ontwikkeling.
Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Eerste aanspreekpunt van de klanten bij de balie;
 • Administratieve handelingen (telefoon, email);
 • Het netjes houden van de winkel;
 • Aanmaken van reserveringen bonnen

Jij staat bij de balie en bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Daarnaast zorg jij er voor dat de winkel onderhouden wordt en dat alle binnenkomende telefoontjes en e-mails worden beantwoord.

Daarnaast vragen we van jou:

 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding (detailhandel/ commercieel);
 • Bereidt om vanaf september een jaar lang een opleiding te volgen;
 • Commercieel en leergierig ingesteld;
 • Je gaat nauwkeurig te werk; het is namelijk belangrijk dat jij de juiste artikelen weet te vinden als de klant daar om vraagt

De organisatie is met meer dan 80 vestigingen en ruim 1500 medewerkers dé marktleider in Nederland op het gebied van bouwmaterialen. De organisatie richt zich op de zakelijke klant en doet dit vanuit de volgende vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies.
Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, die zich verbonden voelen bij hun regio. De organisatie is aan het groeien en ze willen jou hier graag in mee laten groeien! Er zijn daarom genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de organisate. Je zal komen te werken in Heerenveen, dit is gemakkelijk te bereiken vanuit Groningen, Drachten en Leeuwarden.

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan bij een groeiende en dynamische organisatie die op dit moment marktleider is op het gebied van bouwmaterialen. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te groeien tot commercieel medewerker. Je komt direct op contract bij de organisatie zelf en bij goed functioneren betreft het een baan voor langere tijd!

Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris vanaf €2.000,- bruto per maand;
 • Een fulltime Traineeship functie voor minimaal een jaar;
 • De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen en 12 roostervrije dagen;
 • Een uitdagende baan bij een groeiende organisatie;

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Of heb jij nog vragen? Neem dan even contact met ons op. 0512-532483 of drachten@startpeople.nl
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!