Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Traineeship Medewerker Verkoop MBO

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0055608

Sta jij aan de begin van jouw (commerciële) carriere? En heb jij ambitie om binnen een organisatie te groeien naar bijvoorbeeld commercieel medewerker?

Als MBO trainee volg je één jaar lang samen met een groep trainees een afwisselend traject om jouw talenten te ontdekken en jouw kennis verder te ontwikkelen. Naast verkooptrainingen op ons hoofdkantoor in Nieuwegein volg je producttrainingen bij o.a. leveranciers. Je start aan de balie op één van onze vestigingen waar je begeleid wordt door een persoonlijke coach. Als schakel tussen klanten, verkoop binnendienst en logistiek ontwikkel jij je tot een echte professional! Daarnaast bouw je kennis op van onze producten. Wel zo handig in een adviserende rol!

Dus vind jij het leuk om met veel verschillende mensen te werken en van hen te leren? En wil jij jezelf ontwikkelen in de verkoop? Dan is dit traineeship iets voor jou!

 • Jij bent per 1 september beschikbaar;
 • Jij bent MBO niveau 4 opgeleid;
 • Ambitieus en je wil jezelf blijven ontwikkelen;
 • Commercieel en leergierig ingesteld;
 • Interesse met onze branche en producten.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bouwmaterialen en met meer dan 80 vestigingen en ruim 1500 medewerkers dé marktleider in Nederland op het gebied van bouwmaterialen. Zij richten zich op de zakelijke klant en doen dit vanuit de volgende vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies.

Mocht jij bij ons solliciteren zal er eerst een korte kennismaking via Zoom plaatsvinden van 25-30 minuten. Zodra wij een goede indruk van je hebben zal je worden uitgenodigd op de vestiging en heb je een gesprek met de vestigingsmanager. Hierna volgt een online assessment, mocht deze goed gemaakt zijn volgt er gelijk een aanbieding.

 • Een fulltime traineeship van 40 uur voor minimaal 1 jaar;
 • Een salaris van € 2018 o.b.v. 40 uur;
 • Een kickstart van jouw carrière met een uitdagende baan bij een groeiende organisatie;
 • Verdieping op het gebied van producten en de branche;
 • Een afwisselend leertraject met persoonlijke begeleiding;
 • 25 vakantiedagen en 12 roostervrije dagen per jaar.