Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Trekker-Oplegger Chauffeur (CE)

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Duiven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0003896

Als chauffeur rij je dagelijks naar 10 tot 15 klanten en leveranciers en verzorg je de administratieve afhandeling en de emballage-registratie. We hebben wereldwijd meer dan 35.000 klanten, hiervan worden er 14.000 klanten in de Benelux gereden door onze eigen chauffeurs. Je rijdt wekelijks meer dan 2.600 kilometer. We hebben veel verschillende producten; van reinigingsmiddelen, (dier-)voedingsmiddelen verpakt in cans, drums, vaten, IBC’s en zakgoed tot complete machines.

’s Ochtends om 5:00 uur pak je je vrachtwagen in Duiven. Wat fijn dat de wagen vandaag al geladen is door je collega van het Warehouse! Je hebt een rit naar 12 klanten en leveranciers in het noorden van het land. Een leuke rit met een kaasfabriek en een aantal boeren.
Bij een kaasfabriek in de provincie Overijssel ken je de heftruckchauffeur en maak je een praatje over de nederlaag van Oranje in de Nations League-finale. Na een half uur is de wagen gelost en neem je een aantal lege IBC’s mee. Op naar de volgende klant!

Aangekomen bij de boer moet je even manoeuvreren op het terrein, het is er maar smal. Je kan gewoon je gang gaan, je komt hier wel vaker en weet het dock en het koffiezetapparaat te vinden. Terwijl je je rit vervolgd spreek je één van je collega’s via de (handsfree) telefoon, hij heeft zich aangemeld voor het Mud Masters-personeelsuitje in september en vraagt of je mee gaat doen. Dat is nog eens een leuke manier van samenwerken!
Rond 18:00 uur ben je terug in Duiven en zet je de vrachtwagen vol met emballage aan het dock. Je collega’s van de emballagehal zullen deze lossen zodat jij het morgenochtend kan laden met producten voor de volgende rit. Je sluit de vrachtwagen af, groet je medechauffeurs en gaat richting huis. Het was een productieve dag!

Hier word jij blij van!
Laden van goederen en controleren van lading met bijbehorende documenten;
Zelfstandig rijden en initiatief tonen;
Afwisselende ritten in grote steden én buitengebieden;
Werken van maandag tot en met vrijdag met ritten die starten tussen 5:00 en 6:00 uur en eindigen tussen 17:00 en 19:30 uur;
Afhankelijk van de route, is het mogelijk dat je soms moet overnachten;

Een rijbewijs CE met code 95 en een chauffeurspas;
ADR-certificaat;
Heftruckcertificaat of je bent bereid deze te halen;
Enige ervaring met beroepsmatig rijden op een vrachtwagen in een dynamische en afwisselende werkomgeving;
Je spreekt en schrijft Nederlands;
Je bent klantgericht, communicatief vaardig, zelfstandig en werkt volgens regels en richtlijnen.

De organisatie ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 110 jaar ingrediënten, (vee)voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen.

Goede en open werksfeer;
Opleiding voor het overpompen van (chemische) grondstoffen;
Cursussen om je code95 te behouden;
Uitdagende projecten;
Marktconform salaris volgens onze eigen CAO;
Werken in een familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat en die met een grote professionaliseringslag bezig is.