Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Tweeploegen logistiek orderpicker

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062605

Ben jij graag actief bezig en hecht jij er veel waarde aan om in een omgeving te werken waar een relaxte sfeer heerst, lees dan zeker deze vacature.

Op dit moment zijn wij namelijk opzoek bij Nespresso in Tilburg naar jou. Voordat jij eventueel aan de slag zult gaan willen we graag eerst een persoonlijk gesprek met je aangaan om erachter te komen waar jou behoeftes en voorkeuren liggen. Op deze manier kunnen we in volledige samenspraak met jou gaan kijken wat voor jou de meest geschikte plek is in de logistiek bij Nespresso.

Wij hechten er veel waarde aan dat jij met een fijn gevoel naar je werk komt, dat je kunt werken in een prettige omgeving en dat je dit kunt doen in combinatie met een groep van attente collega's. Met elkaar ga je namelijk zorg dragen voor het picken van de juiste orders uit het magazijn en dit ga je eventueel doen me behulp van een elektrische palletwagen (EPT).

Bij Nespresso werken ze in 2-ploegen en dit doen ze in de volgende tijden: 08:00-17:00 / 17:00-02:00 > Let op: In de avonduren vanaf 18:00 werken ze met een toeslag van maar liefst 20% bovenop je bruto uurloon. Het komt er dus op neer dat je om de week 20% meer verdient.

Tevens bestaat er een grote kans dat je bij Nespresso beloond gaat worden met een vast contract. Het afgelopen jaar zijn er maar liefst meer als 80 mensen overgenomen met een vast contract.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.
  • Je bent fulltime beschikbaar en het liefst in 2-ploegen. Het is namelijk ook mogelijk om alleen in de avonddienst te werken.
  • Je woont in Tilburg of in haar relatief directe omgeving. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Breda, Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk of Alphen.
  • Je werkt nauwkeurig, bent enthousiast en functioneert prima in een team.
  • Ervaring in de logistiek is niet nodig!

Start People vindt het erg belangrijk dat iedereen in Nederland en België een prettige en veilige werkomgeving heeft waar alle arbeidsvoorwaarden tot in de puntjes worden gehandhaafd. Bij Nespresso, waar je mogelijk werkt, zorgen jij en je collega's ervoor dat alle verschillende soorten koffie bij bedrijven en bij mensen thuis worden bezorgd. Nespresso is opgericht in 1986 en is een grote speler op het gebied van koffiemachines en capsules.

  • Een zeer realistische kans op een vast contract voor onbepaalde tijd. Het afgelopen jaar zijn er al maar liefst 80+ mensen overgenomen.
  • Een garantie op een fulltime werkweek van 40 uur per week.
  • Een bruto uurloon van 10,98 exclusief 20% toeslag in de avonduren van 18:00.
  • De mogelijkheid wekelijks te worden uitbetaald.