4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Uitdagende HR functie

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0003933

Ben jij een HR medewerker die zijn/haar mannetje staat? Dan zoeken wij jou! Voor onze klant uit ‘s-Hertogenbosch zoeken wij namelijk een HR medewerker die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt. Onder je werkzaamheden vallen onder anderen: het beheren van de personeelsdossiers, de werving en selectie, het registreren en beheren van verzuim. Ook draag je er zorg voor dat de juiste documenten worden aangevraagd (denk aan medische keuringen of transport documenten). Ook ben jij het aanspreekpunt voor de medewerkers voor alle HR gerelateerde vragen, maar het is een echte mannencultuur dus hier zul je het niet heel druk mee hebben. En tenslotte ben jij het aanspreekpunt voor uitzendbureaus en de arbodienst.

Voor deze functie zoeken we iemand die niet op zijn mondje is gevallen. Maar wel zorgvuldig omgaat met persoonsgegevens. Verder eisen zijn:

 • Je hebt een HBO opleiding in de richting personeel en beleid;
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring in de HRM wereld;
 • Je kunt de leiding nemen;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van AFAS Software is een pré.

Je gaat aan de slag bij een groot bedrijf in de wereld van de AGF en vis. Bij hun staat het klantgemak altijd centraal. Omdat de klant centraal staat investeren ze ook veel in innovatie om deze positie vast te houden. Ze zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch (Den Bosch). Op de werkvloer heerst er een informele werksfeer.

Naast een leuke uitdagende fulltime baan voor een groot bedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Bieden wij jou het volgende:

 • Marktconform salaris (€ 2.750,- p/m);
 • 24 vakantiedagen;
 • 3,5 ATV dagen o.b.v. 40 uur;
 • Een collectiviteitskorting bij de 3 grote zorgverzekeraars;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Je krijgt uitgebreid de ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een baan voor 6 maanden met de kans op een vast contract.
  Ben jij de HR medewerker die wij zoeken solliciteer dan snel voor deze functie door middel van de sollicitatie knop. Heb je nog aanvullende vragen of wil je meer weten. Dan kun je ons bereiken op het dit telefoonnummer 040-7516660 of stuur een mailtje naar RC-zuid@startpeople.nl.