Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Uitdagende stage Start People

SP Almere XL

Standplaats
Almere
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0025757

Wil jij stage lopen in een hectische, uitdagende en energieke omgeving? Wil je verantwoordelijkheid, een breed takenpakket en werken binnen een hecht team? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Hoe ziet je stage eruit?
Als stagiair HR/Recruitment ben jij dagelijks in de weer met het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor vacatures van onze klanten! Dit doe je door actief te zoeken binnen online platforms, in onze eigen systemen en door social media optimaal in te zetten. Doormiddel van het voeren van telefonische, en face-to-face gesprekken weet je de juiste kandidaat te selecteren en stel je de kandidaat met enthousiasme voor aan de klant!

Andere taken die je gaat uitvoeren zijn: maken van planningen, het aanmaken en verwerken van contracten, uitzendkrachten telefonisch te woord staan en kan je evt. ondersteunen bij acquisitie.

Om ervoor te zorgen dat jou stageperiode leerzaam, boeiend en leuk is, beschouwen wij jou echt als een van de medewerkers van het vestigingsteam. Je krijgt een eigen stagebegeleider toegewezen en neemt deel aan de centrale stagedag op ons hoofdkantoor in Almere.

In constant overleg met jou zorgen we ervoor dat dat je uiteindelijk een boeiende en uitdagende stage achter de rug hebt!

We zoeken zowel stagiaires op MBO (Niveau 4) als op HBO niveau!

Idealiter volg je een studie richting Personeel & Arbeid, Communicatie en/of juridische zaken.

Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent gedreven en vind het leuk om met verschillende werkzaamheden tegelijkertijd bezig te zijn! Je staat daarnaast graag in contact met anderen (bijvoorbeeld kandidaten) en bent niet bang om contact te leggen middels de telefoon.

Tenslotte is het van belang dat je ook zelfstandig te werk kan gaan!

Stage bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met ruim 40 jaar ervaring in de uitzendbranche, waar elke dag meer dan 1.700 mensen erop uit gaan om met passie en plezier onze diensten te verkopen en onze klanten te adviseren. Start People heeft continu plek voor klant- en mensgerichte stagiaires met een opleiding op MBO- of HBO-niveau die minimaal 16 weken beschikbaar zijn, minimaal 24-40 uur per week. Je werkt op onze vestiging in Almere.

Tijdens je fulltime stage ontvang je van ons een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je een uitdagende stageplek waar je veel kan leren en waar je zelfstandig en met eigen verantwoordelijkheid aan de slag kan gaan!

Aand het eind van jouw stage/ tijdelijk dienstverband streven wij er naar om jou als een volwaardige collega te hebben ingewerkt. Waarin jij kan meedraaien in de operatie en hoge mate van zelfstandigheid hebt ontwikkeld in jouw functioneren.