Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Uitdagende stage Start People XL

Start People Utrecht XL

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0046791

Wil jij stage lopen in een hectische, uitdagende en energieke omgeving in Utrecht? Wil je verantwoordelijkheid, een breed takenpakket en werken binnen een hecht team? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Hoe ziet je stage eruit?
Als stagiair HR/Recruitment ben jij dagelijks in de weer met het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor vacatures van onze klanten! Dit doe je door actief te zoeken binnen online platforms, in onze eigen systemen en door social media optimaal in te zetten. Doormiddel van het voeren van telefonische, en face-to-face gesprekken weet je de juiste kandidaat te selecteren en stel je de kandidaat met enthousiasme voor aan de klant!

Jij gaat voornamelijk assisteren bij de Inzameldienst (huisvuilbeladers). Waar je vele facetten van het vak kunt leren.

Jij start je dag om 07:00 uur op locatie met een collega, waar jullie je contactpersonen goedemorgen wenst en gezellig een bakje koffie met ze drinkt. Ondertussen houd jij je telefoon nauwlettend in de gaten of er uitzendkrachten bellen of whatsappen met de melding dat ze bijvoorbeeld ziek zijn. Jij schakelt direct met de planners als iemand zich afgemeld, samen kijken jullie naar een oplossing. Om 07:30 uur melden de eerste uitzendkrachten zich buiten op het plein, jij zorgt dat je om 07:30 uur ook buiten staat samen met een teamchef. Samen houden jullie in de gaten of iedereen op tijd is en dat de vuil auto’s op tijd de weg op gaan. Rond 08:45 moeten alle auto’s de weg op zijn en ga jij weer naar binnen om achter je laptop te kruipen en de aanpassingen van de planning in ons systeem aan te passen.

Iedere dag zorgen wij voor voldoende uitzendkrachten a.d.h.v. een planning. Daarnaast zijn er nog veel meer HR gerelateerde taken die je on the job gaat leren. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het werken bij ons zo leuk.

Andere taken die je gaat uitvoeren zijn: het aanmaken en verwerken van contracten, uitzendkrachten telefonisch te woord staan en kan je evt. ondersteunen bij acquisitie.
Om ervoor te zorgen dat jou stageperiode leerzaam, boeiend en leuk is, beschouwen wij jou echt als een van de medewerkers van het vestigingsteam. Je krijgt een eigen stagebegeleider toegewezen en neemt deel aan de centrale stagedag op ons hoofdkantoor in Almere.

In constant overleg met jou zorgen we ervoor dat dat je uiteindelijk een boeiende en uitdagende stage achter de rug hebt!

We zoeken zowel stagiaires op MBO (Niveau 4) als op HBO niveau!

Idealiter volg je een studie richting Personeel & Arbeid, Communicatie en/of juridische zaken.

Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent gedreven en vind het leuk om met verschillende werkzaamheden tegelijkertijd bezig te zijn! Je staat daarnaast graag in contact met anderen (bijvoorbeeld kandidaten) en bent niet bang om contact te leggen middels de telefoon.

Tenslotte is het van belang dat je ook zelfstandig te werk kan gaan!

Stage bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche, waar elke dag meer dan 1.700 mensen erop uit gaan om met passie en plezier onze diensten te verkopen en onze klanten te adviseren. Start People heeft continu plek voor klant- en mensgerichte stagiaires met een opleiding op MBO- of hbo-niveau die minimaal 16 weken beschikbaar zijn, minimaal 24 uur per week. Je werkt op onze vestiging in Utrecht!

Tijdens je stage ontvang je van ons een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je een fulltime/parttime uitdagende plek waar je veel kan leren en waar je zelfstandig en met eigen verantwoordelijkheid aan de slag kan gaan.