Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vacature Arts Ouderengeneeskunde

Start People Arts en Specialist Enschede

Standplaats
Hengelo
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0004205

Je bent de behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Als ANIOS kom je in jouw werk binnen de ouderengeneeskunde veel complexe zorgvragen tegen. Jij neemt de regie over het zorgproces binnen een multidisciplinair teamverband. Je maakt deel uit van de vakgroep specialist ouderengeneeskunde. BInnen dit team werken 8 specialisten ouderengeneesknde. Daarnaast werk je samen met basisartsen (waaronder ook artsen in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde) en zijn er 6 ervaren verpleegkundig specialisten nauw verbonden. Daarnaast maak je arts deel uit van een gedreven multidisciplinair team en werk je samen met een goed gefaciliteerd medisch secretariaat. Er heerst op de werkvloer een goede sfeer waar men belangstelling heeft voor elkaar binnen een open bedrijfscultuur. Door de specialist ouderengeneeskunde wordt het inwerktraject op jouw persoonlijke wensen en ervaring toegepast. Dit zodat je prettig kunt landen bij jouw nieuwe collega's en werkgever.

Voor deze vacature ANIOS ouderengeneeskunde is het van belang dat je minimaal een big registratie hebt als basisarts.
Indien je de RGS reeds bezit dan is dit een grote pré. Er zijn ook mogelijkheden om binnen de organisatie zelf in opleiding te kunnen tot AIOS Ouderengeneeskunde. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Er bestaat behoefte aan artsen die initiatief nemen, meedenkers die verder willen bouwen en de ouderengeneeskunde naar een hoger plan willen tillen.

“Duurzaam zorg verlenen” is de slogan van mijn opdrachtgever in de ouderenzorg. Door de inzet van zorgtechnologie, in samenwerking met digitale gemaks- en welzijnsdiensten, kan de zorgmedewerker zich blijven focussen op het verlenen van de zorg. Momenteel zijn zij daarom op grote schaal bezig met de uitvoering en en oplevering van nieuwbouwprojecten. Zij onderscheiden zich hierin door het aanbod van de drie woonconcepten ingespeeld op de zorg van vandaag de dag. Het betreft een dynamisch organisatie waar ruimte is voor innovatie en ondernemerschap en bovendien ruimte voor ontwikkeling en opleiding biedt. Voor de ouderenpopulatie hebben ze een breed palet aan diensten in huis. Deze werkgever biedt zorg op maat aan haar doelgroep ouderenzorg, zo ook vanuit het specialisme ouderengeneeskunde en staan open voor mogelijkheden en nieuwe ideeën. De ouderenzorg is in beweging en daarom zoeken ze iemand die mee wil bouwen om het specialisme ouderengeneeskunde verder vorm te geven. Tevens gaan ze de samenwerking aan met organisaties in de 1e en 2e lijn met als doel de vakkennis van dit specialisme, waar de ouderengeneeskunde om vraagt, breder in te kunnen zetten en door het uitwisselen van expertise.

Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: chronisch& somatische zorg, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent de zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen. De samenwerking met de eerstelijn, GGZ en specialisten in het ziekenhuis maakt het werk veelzijdig en dynamisch. Dit betreft een vacature voor 24-36 uur per week. Mocht je als ANIOS ouderengeneeskunde graag in opleiding willen tot specialist ouderengeneeskunde, dan is die mogelijkheid zeker aanwezig!
De standplaatsen zijn gelegen in Twente. Te denken aan Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen hof van twente of noord- oost Twente

Voor deze vacature bieden we jou het volgende:

  • Vast contract bij indiensttreding
  • Zowel parttime als fulltime dienstverband is mogelijk
  • inschaling in cao VVT fwg. 65 / fwg. 75 afhankelijk van ervaring en registraties
  • Je hoeft geen ANW diensten te draaien
  • Uiteraard Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij bemiddeling naar geschikte woonruimte in Twente
  • Een erg mooie en rustige omgeving om in te wonen én te werken! Nationaal Landschap Noordoost-Twente is één van de twintig Nationale Landschappen die Nederland rijk is. Noordoost-Twente is een bijzonder stukje Nederland omdat het een combinatie van agrarisch gebied, natuur en cultuurhistorie is!
  • Wanneer je ZZP'er bent zie ik mogelijkheden voor een leuke freelance opdracht. Wij nemen jou de facturatie uit handen en garanderen uitbetaling binnen 30 dagen! Je hoeft je dus niet meer met het debiteurenbeheer bezig te houden of acquisitie aangaande nieuwe opdrachten.

Voor meer informatie neem contact op met mij, Ruth Agterbos via 06-38076205 of ragterbos@startpeople.nl