Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vacature Basisarts

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Rijswijk
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
7291000120

Jij staat aan het stuur van je carrière. Een afwisselende, verantwoordelijke en autonome functie met een goed werk-privé balans. Als basisarts (medisch adviseur) binnen deze organisatie lever je een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid in Nederland.

Je krijgt een interne opleiding (van maximaal 3 maanden) tot medisch adviseur. Na jouw opleiding doe je persoonlijke, bureaubeoordelingsgesprekken. Daarbij heb je zowel telefonisch als schriftelijk contact met klanten (bestuurders motorvoertuigen) waarvan de ziektebeelden zeer uiteenlopend zijn en waaraan een gedegen besluitvorming aan vooraf gaat. Als basisarts (medisch adviseur)beoordeel je gezondheidsverklaringen en rapportages van medisch specialisten inzake de rijgeschiktheid van je klanten. Dit zijn soms complexe dossiers die vergelijkbaar zijn met medische puzzels omdat je verbanden moet leggen tussen de wet- en regelgeving en het dossier. Het instroommoment voor de opleiding is in juli en oktober.

Deze functie als medisch adviseur is ideaal wanneer je in de toekomst wilt gaan specialiseren, maar aan het oriënteren bent en/of eerst werkervaring op wilt doen!

Je bent als arts bereid en gedreven om de interne opleiding (deels zelfstudie) te volgen en hebt algemene kennis van alle deelgebieden van de geneeskunde. Je neemt besluiten over de rijgeschiktheid van mensen, waardoor besluitvaardigheid en zorgvuldigheid jouw goede eigenschappen zijn. Daarnaast kan je je inleven in de situaties van de cliënten en vind je het prettig om samen te werken. Ook ben je in het bezit van:

  • Een BIG registratie als arts (of in afwachting van).

Persoonlijke bijdrage, samenwerken en klantgerichtheid, vindt deze organisatie erg belangrijk. Je krijgt als medisch adviseur de ruimte om een persoonlijke bijdrage te leveren in een collegiale werksfeer waarbij alle artsen zich maatschappelijk betrokken voelen bij hun werk. Professionaliteit staat hoog in het vaandel. Je werkt samen met ruim 25 artsen die zich dagelijks inzetten om de burger een best mogelijke klantervaring te leveren. Je komt te werken in de regio Den Haag.

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden, vanaf 3 dagen per week. Jouw werkdagen en tijden zijn bespreekbaar.
  • Een salaris tussen € 3.630 en € 4.952 bruto per maand (o.b.v. 37,5 uur) + 8% vakantietoeslag + 8,33% eindejaarsuitkering en onder meer een ruime verlofregeling;
  • Een opleiding tot medisch adviseur;
  • Toegang tot een breed aanbod aan (online) trainingen, bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie;
  • Pensioenregeling vanaf dag één en de mogelijkheid tot het aansluiten bij collectieve verzekeringen;
  • Aanvullende voorwaarden zoals een leaseauto zijn bespreekbaar;
  • Je krijgt diverse loopbaangesprekken aangeboden met de consultant over jouw toekomst als arts.

Wil je werken bij een organisatie waar de lijnen kort zijn? Waar sprake is van een mensgerichte cultuur en er bijgedragen wordt aan een goede balans tussen werk en privé?

Reageer voor 23 mei via de button op deze vacature of neem direct contact op voor meer informatie met Hendrik Wichers, Consultant Arts & Specialist, via mail: hwichers@startpeople.nl of 06-14753231.