Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vacature CE chauffeur

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Woerden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0003891

Wil je binnenkort een beroemde grote gele auto tussen al de auto's rijden? Ben je op zoek naar een baan met goede vooruitzichten, als je goed loopt, word je overgenomen? Bij het gigantische distributiecentrum in Woerden is weer plaats voor een CE-chauffeur.

In deze functie lever je verse en verse producten voor de supermarkt van Jumbo, die wordt uitgevoerd in de regio Zaandam tot Nieuwegein. Een werkdag duurt 7 tot 11 uur. U ontvangt een week van tevoren een werkrooster om uw standpunt te begrijpen. Uiteraard houdt de starttijd ook rekening met uw voorkeuren. Het gaat om een vaste aanstelling, die tot 40 uur nodig heeft om met een gigantisch vliegtuig te reizen. Ben je een vroege vogel of sta je liever 's ochtends op? Wij vinden het erg belangrijk dat het schema aansluit bij uw andere dagelijkse bezigheden.

  • Bestuurders met rijbewijs CE -Het is het beste om een geldige code 95 te hebben. Is het verlopen? Dan willen we met je praten over wat je moet kiezen -U heeft uw eigen auto om naar het distributiecentrum van Woerden te gaan - Je bent in goede fysieke conditie (voor laden en lossen) -U kunt goed samenwerken en flexibel blijven.

Bij Jumbo is de werksfeer prettig en krijg je hulp bij het beladen van de auto, het is belangrijk om een goede balans tussen werk en privé te behouden en een goede winst te maken! Dankzij het succes van Jumbo is er veel ruimte voor nieuwe CE-vrachtwagenchauffeurs. Dit is een ambitieus familiebedrijf en ze willen de ambities van hun medewerkers zien. Beschrijf je jezelf als een vastberaden chauffeur die bereid is harder te werken? Dan hopen we je sollicitatie te ontvangen en nemen we zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

We maken gebruik van de eigen cao van Jumbo, AVR Jumbo genaamd. Het totale uurloon voor deze functie is afhankelijk van je rijervaring. Het totale uurinkomen ligt tussen 14,46 euro en 15,87 euro. Er zijn ook vergoedingen en reiskostenvergoedingen. Werk je minimaal 2 dagen in de week, dan ontvang je op zaterdag een toeslag van 25%. Ga je zondag naar je werk? Dan krijg je 100% toeslag! U kunt natuurlijk ook pensioen opbouwen na 26 weken werken en 8% vakantiegeld krijgen. De stappen zijn als volgt: we nodigen je uit om deel te nemen aan de bijeenkomst, bij een positief resultaat maken we een afspraak met de klant en kun je snel aan de slag. Actief?

Geïnteresseerd? Bel voor meer info naar 020-5803475 of solliciteer direct met onderstaande button!