Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vaccinatie Arts GGD Hollands Midden Parttime

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Gouda
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0035981

Momenteel bevinden wij ons in Nederland in de derde golf van COVID-19. Het vaccinatieproces is inmiddels alweer even in gang gezet. Door het openen van nieuwe locaties zijn wij op zoek naar jou als basisarts of (gepensioneerd) medisch specialist. Je gaat werken bij de GGD Hollands Midden op de vaccinatiestraat in Gouda, Bergambacht of Nieuwerkerk en wordt onderdeel van het COVID-team van de GGD. Je bent intensief betrokken bij het vaccinatieproces. Elke werkdag ben jij hét aanspreekpunt voor het vaccinatie-team, bestaande uit onder andere doktersassistenten, geneeskunde studenten en verpleegkundigen. Daarnaast heb je een adviserende rol binnen de GGD en naar alle partners in het COVID-19 proces. Na een inwerkperiode van ongeveer een week zal je zelfstandig gaan werken met laagdrempelig de mogelijkheid tot overleg met een arts M&G/ infectieziektebestrijding. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het doornemen van de gezondheidsverklaring van de mensen uit de regio die zich komen laten vaccineren. Omdat niemand hetzelfde is en de te vaccineren groep met enige regelmaat zal veranderen blijft het een interessante werkplek met veel achtergronden en verhalen.

  • Je bent door het bovenstaande geënthousiasmeerd en hebt een afgeronde opleiding geneeskunde;
  • Je bent voor minimaal twee dagen per week beschikbaar voor een periode van een aantal maanden. Ben je meer dan twee dagen per week beschikbaar? Dit maakt ons extra gelukkig!
  • Jij bent in bezit van een geldige BIG- of RGS-registratie van arts;
  • Je hebt kennis van en vaardigheden rondom vaccineren, injecteren en de meest voorkomende bijwerkingen en overgevoeligheidsreacties;
  • Je staat als arts of medisch specialist klaar bij een grote vaccinatie locatie aan de slag te gaan

De GGD Hollands Midden is onderdeel van de RDOG Hollands Midden (regionale dienst openbare gezondheidszorg). De afkorting GGD staat voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Ook de RAV (regionale ambulance voorziening) en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) behoren tot de RDOG Hollands Midden.

De GGD Hollands Midden bestaat uit de drie sectoren Publieke Zorg voor de Jeugd (PZJ), Algemene GezondheidsZorg (AGZ) en Maatschappelijke Zorg en Veilig Thuis (MZVT). Daarnaast worden verschillende diensten van de GGD HM verzorgd vanuit het stafbureau RDOG. De GGD Hollands Midden opereert voornamelijk vanuit Gouda en Leiden maar bestrijkt het volledige gebied hiertussen. Momenteel zijn de vaccinatie locaties in Gouda en Bergambacht een belangrijk punt in de bestrijding van het intussen wereldwijd bekende virus.

Deze vacature betreft een oproep voor tijdelijk werk en inzet bij de GGD Hollands Midden. Wij kunnen in de komende periode de inzet van goede artsen goed gebruiken. Het aantal uur dat je komt te werken (parttime/fulltime), het salaris en en duur van de opdracht is volledig in overleg en afhankelijk van jouw werkervaring en wensen. Ik kom dus graag verder met jou in contact om deze vacature te bespreken. Mijn naam is Laurens Lock, Consultant Arts & Specialist Midden Nederland. Ik ben van maandag tot en met vrijdag goed te bereiken op; 06-13715847 (Whatsapp is ook een mogelijkheid) of per mail; llock@startpeople.nl