Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiebaan

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Hoogeveen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0043852

We gaan weer richting de zomer, de mooiste tijd van het jaar. Lang vakantie en dus de tijd voor een leuke vakantiebaan! Deze leuke vakantiebaan bieden wij jou!
Wil jij tijdens de zomervakantie lekker bij verdienen? Onderweg zijn met een bestelbusje en dagelijks langs de verschillende vestigingen in de regio rijden. Naast je chauffeurstaken ga je ook ingezet worden als magazijnmedewerker. Zo ga je bijvoorbeeld de orders klaar maken die je later die dag zult afleveren. Je gaat de orders lossen op de aangegeven adressen en je neemt eventuele retourgoederen in ontvangst. Verder ga je de rij rapporten bijhouden, bijzonderheden vermelden over de afleveringen en ga je schadeformulieren invullen.

Jij bent opzoek naar leuk vakantiewerk! Verder ben jij:

  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Jij wilt graag wat (bij)verdienen in de vakantie;
  • Jij bent beschikbaar in week 28 tm 36 of alleen de weken 31 tm 33;
  • Jij bent betrouwbaar, vriendelijk en representatief.

Onze opdrachtgever zit in de automotive branche. Ze zijn goed te bereiken vanuit Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen.

  • Een bruto uurloon van €10,21;
  • Een variërende functie waarin je chauffeur en orderpick taken gaat uitvoeren;
  • Fulltime vakantiewerk.

Naar aanleiding van deze vacature interesse gekregen? Neem dan contact op via 0591-664900