Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiebaan in de horeca!

Start People Enschede

Standplaats
Ootmarsum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
6074000778

Per direct zijn wij volop op zoek naar enthousiaste vakantiemedewerkers voor de periode van nu t/m augustus. Als schoonmaakmedewerker krijg jij een uitdagende vakantiebaan en ben jij verantwoordelijk voor de verzorging en het schoonhouden van alles in en rondom het hotel. Ben jij goed in schoonmaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij draagt in jouw functie niet alleen zorg voor het schoonmaken van de hotelkamers, maar ook de algemene ruimtes en het restaurant neem jij onder handen. Een schoon een net hotel maakt de gasten blij en daar wil jij graag aan bijdragen.

Jouw werkzaamheden voer je in ca. 30 uur per week uit en jouw uren zijn verspreid over verschillende shifts. Deze shifts variëren in tijdstip en soort werkzaamheden. Flexibiliteit is dan ook van groot belang, want jij bent elke keer verantwoordelijk voor wat anders.

Als schoonmaakmedewerker is het belangrijk dat jij gedreven bent in het netjes en schoon houden van het hotel. Jij wil tijdens je vakantie graag wat bijverdienen maar daarnaast ook zelf nog tijd hebben om te genieten van de zomer. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Jij gaat altijd netjes en zorgvuldig te werk;
  • Je houdt van hard werken en kan zonder problemen de hele dag staan en lopen;
  • Je bent representatief en klantvriendelijk waardoor gasten zich altijd welkom voelen;
  • Je hebt een flexibele instelling in zowel je werktijden als werkdagen en vindt het dan ook geen probleem om in de weekenden te moeten werken.

Met deze vakantiebaan kom je terecht in een hotel welke is gelegen in de prachtige omgeving van Oostmarsum (nabij Almelo en Enschede). Het hotel bestaat uit maar liefst 56 suites en kamers. Daarnaast beschikt het over een buiten- én binnenzwembad, een spa en wellness en een eigen restaurant. Je kunt je dan ook voorstellen dat het hier in de zomerperiode altijd gezellig druk is. Om toch de nodige comfort te kunnen blijven bieden aan de gasten, is jouw hulp dan ook hard nodig!

Als schoonmaakmedewerker krijg jij een leuke en uitdagende baan, waarbij hard werken voorop staat. Daarnaast krijg jij het volgende geboden:

  • Kans op een reis voor twee personen naar de zon (omdat je als vakantiekracht aan de slag gaat via Start People)!
  • Per direct een tijdelijke fulltime baan t/m augustus;
  • Een salaris van €9,82 bruto per uur (vanaf 22 jaar) conform de CAO Horeca.

Lijkt het jouw fantastisch om de komende maanden aan de slag te gaan als schoonmaakmedewerker? Reageer dan snel & wie weet ben jij volgende week al aan het werk!

Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Kyra Moleman via 053 - 481 46 00 of stuur een mailtje naar kmoleman@startpeople.nl.