Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiebaan logistiek

Start People Sneek

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0044799

Laden, lossen, orders klaar maken, dit zijn allemaal werkzaamheden die horen bij deze leuke logistieke vakantiebaan! Houd jij van aanpakken en wil je lekker verdienen deze zomer? Dan is dit een vakantiebaan voor jou!

Van juli tot en met augustus zijn wij op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten. Je zult werkzaam zijn in de logistieke sector waarbij je ontzettend veel kan leren. Jij zult je bezig houden met het verzamelen van goederen en het verzendklaar maken. Terwijl je hier mee bezig bent is het van belang de je het magazijn schoon houdt! Deze werkzaamheden zal je uitvoeren in een magazijn waar je werkt met de nieuwste technieken.

Wij zoeken iemand die lekker fysiek bezig willen zijn, door de orders te verzamelen en om deze vervolgens verzendklaar te maken.

Verder is het van belang dat jij:

  • Beschikbaar bent in de zomervakantie en het liefst geen vakanties hebt gepland;
  • Je fulltime beschikbaar bent voor 40 uren per week.

Ben je nog steeds geïnteresseerd in deze vakantiebaan? Solliciteer dan via onderstaande button!

Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector en is gevestigd in Heerenveen.

  • Een bruto uurloon van €5,73 - €11,00, afhankelijk van leeftijd;
  • Een leuke en uitdagende baan als vakantiewerk;
  • Je krijgt werkschoenen vanuit Start People.