Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vakantiekrachten gezocht bij Offerman

Start People Inhouse Services - Offerman Borculo B.V.

Standplaats
Borculo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1824400118

Wil jij deze zomer extra geld verdienen, meld je dan bij ons voor vakantiewerk!

Als productiemedewerker ben je werkzaam op één van de verschillende afdelingen van Offerman in Borculo. Bijvoorbeeld op de afdeling Stopperij waar o.a. heerlijke knakworsten gemaakt worden, op de afdeling Ham waar bijvoorbeeld diverse belegsoorten worden gemaakt, Of de afdeling Bereiding waar het productieproces van vele soorten vlees echt begint! De werkzaamheden verschillen per afdeling, maar ook per werkdag.

Daarnaast hebben we dit jaar ook een leuke actie in petto voor vakantiekrachten die via ons aan het werk gaan bij Offerman! Je ontvangt sowieso een leuke give away! En….. door vakantiewerk te doen via Start People kan je een reis naar de zon verdienen!! Aan het einde van de zomerperiode wordt er een reischeque van € 1000,- verloot onder de vakantiekrachten van 2019!

  • Minimaal 16 jaar;
  • In de periode van juni t/m augustus minimaal drie weken beschikbaar. Eerder inzetbaar? Geen probleem!
  • Minimaal 1 dag beschikbaar van 07:00-16:00 uur.

Wij zijn Offerman… Nieuw, maar toch vertrouwd. Voorheen onderdeel van Zwanenberg Food Group en in 2017 een zelfstandige unit binnen de Ter Beke Groep geworden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste producenten van vleeswaren en verse knak- en rookworsten. Onze smaakvolle, karakteristieke producten hebben via met name private labels een prominente positie ingenomen in de vleeswaren schappen van diverse grote retailers. Tevens hebben wij met onze merken FairBeleg en Kraak-Vers een sterke positie verworven in het Out-of-home segment. Daarnaast bedienen wij groothandels, grossiers en slagerijen via ons Wholesale kanaal. Met een kantoorlocatie in Almelo en productielocaties in Borculo en Aalsmeer zijn wij leverancier, producent én werkgever. Aan ons de fantastische taak om op al deze vlakken onderscheidend te zijn!

  • Jij bepaalt zelf wanneer je werkt;
  • Je verdient een goed salaris;
  • Je doet werkervaring op en vergroot je netwerk;
  • En je maakt meteen kans op een reis naar de zon voor twee personen!